Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor, Antalya'da güç depolarken, forvet oyuncusu Sinan Yitmez ilede yollarını ayırdı.
Sezonun ilk yarısının sona ermesi ile birlikte ikinci yarı hazırlıkları için direk Antalya'da toplanan Kahramanmaraşspor, burada hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligin ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen temsilcimiz, ikinci yarıya daha güçlü çıkmak istiyor. Ligin ilk yarısının sona ermesi ile birlikte Teknik Sorumlu Taner Gülleri'nin de görevine son verilmiş, yerine ise takımda Sportif Direktör olarak görev yapan İzzet Kazancı getirilmişti. Antalya'da Teknik Sorumlu İzzet Kazancı nezaretinde çalışan temsilcimiz, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, burada ise 3 hazırlık maçı oynayacak. İlk hazırlık maçını ise temsilcimiz, 31 Aralık'ta 3'üncü lig takımlarından Etimesgut ile yapacak. 8 Ocak 2016'ya kadar Antalya'da çalışmalarına devam edecek olan Kahramanmaraşspor'da, futbolculara 2 gün izin verilecek ve takım Kahramanmaraş'ta yeniden 11 Ocak 2016 tarinde toplanarak, ikinci yarının ilk maçı olan Buğsaşspor maçına hazırlanacak.

KMS'Yİ, ZOR GÜNLER BEKLİYOR
Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor'u zor günler bekliyor. Bu sezon ligin ilk yarısında istediği başarıyı gösteremeyen Kahramanmaraşspor'a, hem puan silme, hem de transfer yasağı gelebilir. Henüz netlik kazanmayan puan silme ve transfer yasağı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ocak 2016'nın ilk haftası açıklama yapması bekleniyor.

SİNAN YİTMEZ GİTTİ
Ligin ikinci yarısı hazırlıklarına Teknik Sorumlu İzzet Kazancı nezaretinde Antalya Belek'te hazırlanan kırmızı-beyazlılar da, ilk gönderilen futbolcu Sinan Yitmez oldu. Geçen sezon 2014-2015 sezonunun devre arasında Kahramanmaraşspor'a Bandırmaspor'dan transfer edilen ve beklenen performansı gösteremeyen forvet oyuncusu Sinan Yitmez ile yollar ayrıldı. Kahramanmaraşsporlu taraftarları ile uzun süredir de barışık olmayan Sinan, hedef noktası haline gelmeşti. Sinan Yitmez'in takımdan gönderilmesine taraftarlarlarda sevindi.

www.marasmanset.com Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz