Geçtiğimiz sezonki kadrosundan birçok futbolcuyla yollarını ayıran ve 2018-2019 futbol sezonuna yeni bir kadro ile başlayan Kırmızı-beyazlılar, ligin ilk maçı olan Bandırma karşısında mağlup olmuş ve sezona yenilgi ile başlamıştı. Yeni bir takım olmanın zorlukları ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, 6. Hafta maçında Tokatspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanla tanışabilmişti. Aldığı galibiyet sonrası çıkış yakalayan temsilcimiz, ilerleyen haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik sergileyerek bir türlü istikrar yakalayamadı. Ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlar sonrası Kahramanmaraşspor, sezonun ilk yarısını 17 puanla 15. Sırada tamamladı. İlk yarının sona ermesiyle takıma bir haftalık izin verilirken, izin ise geçtiğimiz Salı günü sone erdi ve takım ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlamıştı. İlk yarıdaki kötü günleri yeniden yaşamak istemeyen temsilcimiz, transfer çalışmalarınada start verdi. Kahramanmaraşspor, transfer çalışmaları kapsamında 2. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği’nden Servan Taştan, Zeki Korkmaz ve Aziz Kızılgün ile sözleşme imzaladı. Kente gelerek Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan ile görüşen 3 futbolcu anlaşma sonrası takımla birlikte çalışmalara katıldı.  İkinci yarı hazırlıkları kapsamında her sezon kamp yapan Kahramanmaraşspor, bu sezon ise kamp yapmayacak ve ikinci yarının ilk maçı olan Bandırmaspor maçına kadar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek.

AZİZ KIZILGÜN

Forvet mevkiinde görev yapan 26 yaşında tecrübeli oyuncu Aziz Kızılgün, Bandırmaspor, Gölcükspor, Afyonspor, Sandıklıspor, Van BBS, Sandıklıspor, Sarayköy, Gölcükspor ve Darıca GB gibi takımlarda da forma giydi.

ZEKİ KORKMAZ

30 yaşındaki Zeki Korkmaz ise, Başakşehir FK, Elazığspor, Karşıyaka, Pendikspor, Payasspor, Pendikspor ve Darıca Gençlerbirliği gibi takımlarda da forma giydi. Korkmaz’ın Süper Lig tecrübesi de bulunuyor.

SERVAN TAŞTAN

25 yaşında olan Servan Taştan’da, Karşıyaka, Denizlispor, Adanademirspor, Gümüşhanespor ve Darıca Gençlerbirliği gibi takımlarda da futbol oynadı.

4 FUTBOLCU GİTTİ

Öte yandan Kahramanmaraşspor’da sezonun ilk yarısında forma giyen Hakan Vural Koçarslan, Cemal İşleyen, Emre Okur ve Mehmet İncebacak'la yollar ayrıldı.

Haber: Aziz Çevlik

Editör: Mahmut Beyaz