Kahramanmaraş Engelliler Spor Kulübü’nün Bedensel Engelli Yüzücüleri, 4-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan şampiyonada kulaç atacaklar.

“Engelli olabiliriz ama engellerimiz başarmamıza engel değildir”

Kahramanmaraş Engelliler Spor Kulübü’nün Bedensel Engelli Yüzücüleri, Bedensel Engelliler Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası hazırlıklarını tamamladılar. Engelliler Spor Kulübü’nün Bedensel Engelli Yüzücüleri, 4-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan ve 28 Kulübün katılacağı 

Sporcular, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kapalı yüzme havuzunda haftanın 4 günü Yüzme Antrenörü Ali Uzun nezaretinde şampiyonaya hazırlandılar. Sporcular, yapılacak olan şampiyonada dereceler elde etmek için kulaç atacaklar.

‘DERECELER İLE DÖNECEĞİZ’

Kahramanmaraş Engelliler Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Ali Uzun, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, buradan dereceler ile dönmeyi umut ettiklerini söyledi. Kahramanmaraş Engelliler Spor Kulübü’nün 1997 yılında kurulduğunu ifade eden Uzun, “Kulübümüz İlimizi Türkiye şampiyonalarında başarılı bir şekilde temsil ederek, birçok madalyalar kazandırdı. Bedensel Engelliler Yüzme Milli takımına birçok sporcu gönderdi ve sporcularımız ülkemizi uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil ettiler. Ülkemiz tarihinde Bedensel Engelliler Yüzme de ilk madalyaları Kulübümüz sporcuları almışlardır. 4-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Bedensel Engelliler Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonasına 4 sporcu ile katılacağız. Yaz-kış demeden Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takım Antrenörü Osman Çullu hocamın bilgi ve biriminden yararlanarak bir plan ve program dâhilinde şampiyonaya hazırlandık. Sporcularım daha önce yapılan Türkiye şampiyonaları Yüzme kategorilerinde madalyalar aldılar. Engelli olabiliriz ama engellerimiz başarmamıza engel değildir. Amacımız, ilimizi en iyi şekilde temsil edip, Kahramanmaraş’ımıza madalyalar kazandırmak ve ilimizden Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımına sporcu göndermektir. Bizlere desteğini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı’ya ve havuz çalışanlarına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz