Fidanspor futbolcusu Ufkun Erişmiş, oynadığı futbol ile sporseverlerin takdirini kazanıyor. Kahramanmaraş 1’inci Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Fidanspor’un sağ kanat oyuncusu Ufkun, gösterdiği performans ile izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.

Bu sezen hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen ve sezon başında da yaptığı transferler ile adından sıkça söz ettiren Fidanspor, hedefine emin adamlarla ilerlerken, futbolcuların performansı ise dikkat çekiyor. Aslen Adanalı olan ve Adana Amatör Kümede de birçok takımda başarı ile forma giyen Fidanspor’un sezon başında transfer ettiği futbolcusu Ufkun, maçlarda sahada basmadık yer bırakmayarak, sağ kanattan yaptığı ortalar ile takımına büyük katkı sağlıyor.

Bazı sporseverler ise son yıllarda Kahramanmaraş Amatör futbol takımlarında ve profesyonel takımlarda dahi böyle bir futbolcu izlemediklerini belirttiler. Sporseverler şu açıklamada bulundular: “Yalçın Çanakçı Fidanspor gibi köklü bir kulübe sahip çıktı. Öncelikle kendisine buradan teşekkür ederiz. Fidanspor’un hedefi BAL ligine yükselmek bunun içinde takıma gerekli transferler yapılmış ve üst düzey bir ekip kurulmuş. Oynayan futbolcuların birçoğu başka illerden transfer edildi. Hepsi de kaliteli futbolculardır. Ancak, sağ kanatta oynayan Ufkun, gerçekten oynadığı futbolla bizi kendine hayran bırakıyor. Biz her maç sırf o futbolcuyu izlemek için Fidanspor maçlarını kaçırmıyoruz. Son yıllarda Profesyonel takımlarda dahi böyle süratli ve tekniği üst düzey bir futbolcu izlemedik. Fidanspor Başkanı Çanakçı doğru yolda gidiyor ve inşallah sezon sonunda hedeflerine ulaşırlar.”

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz