Yarın oynanacak olan Kırşehirspor Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Piserro Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu Bülent Akan, her maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, “Ama iyi mücadele ederek, ama oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor, sezonun ikinci yarısında hedefini Play-Off olarak belirlerken, geçtiğimiz hafta maçında Tuzlaspor’a 1-0 mağlup olarak taraftarını üzmüştü. Tuzla maçını unutan Kırmızı-beyazlılar, yarın kendi saha ve seyircisi önünde aynı puana sahip olan Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kırşehir maçı hazırlıklarını hafta başından buyana sürdüren Kahramanmaraşspor, eksik noktalar üzerinde çalışmalar yaptı. Her iki takım açısından da Play-Off hattına yaklaşma maçında temsilcimiz galibiyet için sahaya çıkacak. Oynanacak olan karşılaşma öncesi Piserro Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu Bülent Akan, açıklamalarda bulundu.

UMUTSUZLUĞA KAPILMADAN SONUNA KADAR MÜCADELE ETMELİYİZ

Akan, 'Söylenecek tek şey var. Her maça talibiz. Her maçı da kazanmak istiyoruz. Ama iyi mücadele ederek, ama oynayarak kazanmak istiyoruz. Her teknik adamın temennisinin içerideki maçı kazanmak olduğunu aktaran Bülent Akan, iç sahada Kastamonuspor maçı hariç olumsuz giden bir durum olmadığını tüm maçları kazandıklarını hatta deplasmanda 5 maçta 7 puan çıkardıklarını çok güzel ivme kazanan bir takım olduklarını vurguladı. 10 maçta 19 puan topladıklarının altını çizen Akan, oyuncularının performansının iyi olduğunu fakat halen Play-Off içine giremediklerini ifade ederek, “İyi top oynayan, doğru oynayan bir takımız. Bundan sonraki maçlar kritik. Biz geldiğimiz günde söyledik, Kazanacağız devam edeceğiz. Sezon başından beri kaybedilen puanlar Play-Off’a girmemizi zorlaştırıyor bunun için daha fazla puan almamız gerekiyor. Umutsuzluğa kapılmadan sonuna kadar mücadele etmeliyiz. Özellikle İstanbul'da mağlup olduğumuz Tuzla maçının 2. Yarısında iyi oynayarak pozisyonlar üretmek, iyiye işaret. Bu hafta özellikle iç sahada çok daha iyi ve üstün oynayacağımızı düşünüyoruz. Çünkü çıkış yapan bir takımımız var. İnşallah bunu devam ettirmek en büyük dileğimiz. Ufak tefek sakatlıklar var. Ama şunu çok net söylüyorum. Kadromdaki oyuncuların hepsi çok kaliteli ve karakterli son 7 hafta kendilerine yakışanı yapacaktır. Kim oynarsa oynasın hiç kimsenin kimseyi aratacağını düşünmüyorum. Kart cezası yaşayabiliriz. Allah korusun Belki de sakatlıklar yaşayacağız, ama özellikle maçlarda şunu görüyoruz. Oyuncu değişikliklerinde oyuna giren oyuncuların aynı oynayanlar kadar motivasyonunun iyi olması bize bir kazanç. Şimdi bu verilerle bir maç oynayacağız. Bundan sonra maçlarda yapabildiğimizin en iyisini yapıp en yüksek puanı almak için çalışacağız.”

İNŞALLAH KIRŞEHİRSPOR MAÇINI KAZANIR YOLUMUZA DEVAM EDERİZ

Kahramanmaraşspor taraftarına da teşekkürlerini belirten Akan, şunları söyledi: “Verdiğimiz çağrıyı inanılmaz dikkate aldılar ve desteklediler. Bundan sonra da taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi dünyayı tehlike altına alan korona virüsünden dolayı bu haftadan itibaren sezon sonuna kadar maçlar seyircisiz oynanacak. İnsan sağlığı her şeyden önemli bu alınan kararı sorgulamak yerine verilen bu karara saygı duymalıyız. Her ne kadar taraftarlarımız statta olmasa bile yüreklerinin ve dualarının bizlerle olduğunu biliyoruz. Bizler inşallah bu hafta 3 puan alarak taraftarlarımızı ve şehrimizi sevindireceğiz. Söylenecek tek şey var. Her maça talibiz. Her maçı da kazanmak istiyoruz. Ama iyi oynayarak, ama mücadele ederek kazanmak istiyoruz. Sizin aracılığınızla futbolcularıma da geçen 10 haftalık periyot için teşekkür ediyorum. Oyuncularımız İnanılmaz bir reaksiyon verdiler. Güzel bir birlikteliğimiz var. Pozitif şekilde devam ediyoruz. İnşallah Kırşehirspor maçını kazanır yolumuza devam ederiz “diye konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz