Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alpedo Kahramanmaraşspor'un Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı, "Deplasmandan 1 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, "1 puan bile bizim için altın değerinde" dedi.
Alpedo Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta sonu ligin 22. hafta maçında Fethiyespor'a konuk olmuş ve 0-0 golsüz berabere kalarak 1 puanla şehre dönmüştü. KMS Storede Teknik Sorumlu İzzet Kazancı, Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan ve İdari Menejer Mehmet Tıraş ile birlikte oynanan Fethiyespor maçının değerlendirmesini yaptı.
 
KAZANCI: '1 PUAN BİLE BİZİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDE'
Teknik Sorumlu Kazancı, İkinci yarıda takımın istek ve arzu konusunda üst seviyede olduğunu kaydederek, "Öncelikle deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Ligin ikinci yarısında başladığımız o istikrar devam ediyor. Oynadığımız Fethiyespor maçında futbolcularımız iyi bir oyun ortaya koyarak 1 puan aldık, futbolcularımı iyi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Fethiyespor maçının ilk yarısı ortada geçen bir karşılaşma oldu. İkinci yarı ise her iki takımda pozisyon buldu. Biz son dakikalarda galip gelecek pozisyonlarda bulduk, ancak bunları değerlendiremedik. Ama olsun 1 puan bile bizim için altın değerinde, iyi bir sonuçla döndüğümüze inanıyorum. Bundan sonra artık o maçı unuttuk, önümüzdeki İstanbulspor maçını düşünüyoruz."
 
KAZANCI: 'TRANSFER YAPMIŞ OLSAK DÜNYA KADAR PARA HARCANACAKTI'
Ligin ikinci yarısında transfer yapmamalarına rağmen takımlarının daha iyi olduğunu ifade eden Kazancı, "Ligin ikinci yarısı başlamadan önce Başkanımız bana transfere gerek olup olmadığını ve transfer yasağını kaldıralımmı diye sordu, bende gerek yok dedim. Bizim futbolcularımız kaliteli futbolcular dedim. İstek ve arzularını yakaladıkları zaman çok şeyler yapacaklarına inanıyorum dedim ve sonuçta da görüyoruz 5 maçta sadece 1 mağlubiyetimiz var, iyi sonuçlar alıyoruz. Sonuç olarak iyi yoldayız. Transfer yapmış olsak dünya kadar para harcanacaktı, gelen futbolcuların ne olduğunu bilmiyorduk" dedi.
 
İSTANBULSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan Kırmızı-beyazlılar, İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı. Hafta sonu ligin 23. hafta maçında kendi sahasında grup lideri İstanbulspor'u ağırlayacak olan temsilcimiz, bu maçın hazırlıklarına Teknik Sorumlu İzzet Kazancı nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunda başladı. Yapılan antrenmanda futbolcuların moral ve motivasyonunun bir hayli yüksek olduğu gözlemlendi.
Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz