Ligin 3. Hafta maçında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Kahramanmaraşspor, hazırlıklarını Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde sürdürüyor.
Kahramanmaraşspor da, ligin ilk iki haftasında alınan mağlubiyetlerin üzüntüsü yaşanırken, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan İstanbulspor maçı hazırlıkları ise devam ediyor.
Bu sezon tamamen yeni bir kadro kurarak lige başlayan ligin ilk maçında deplasmanda rakibi Konya Anadolu Selçukspor’a 4-0, ikinci haftada ise kendi saha ve seyircisi önünde Nazilli Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Kahramanmaraşspor, bu haftayı kayıpsız geçmek istiyor. Ligin 3. haftasında İstanbulspor’a konuk olacak olan kırmızı-beyazlı ekip bu maçı alarak taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Akdeniz Aslanları, hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptı. Rakibin oyun anlayışını ve kadro yapısını en iyi şekilde analiz eden teknik ekip, maçın taktiğini de bu analiz raporlarına göre hazırladı. Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunda hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçına hazırlanan Kırmızı-beyazlılar, galibiyete odaklandı. Yaptığı çalışmalarla oyunsal anlamda eksiklikleri gidermeye çalışan Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanlarda bu noktalara ağırlık veriyor. Yapılan antrenmanlarda takımın eksik olduğu noktalar üzerinde durulurken Teknik Sorumlu Mehmet Bulut, oyuncularını sık sık uyararak eksik noktaların giderilmesi için çalışmalar yapıyor. Geniş bir kadro derinliğine sahip olan Kahramanmaraşspor da tüm, oyuncularda forma hırsı göze çarpıyor. Antrenmanda ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyan Kahramanmaraşsporlu futbolcular büyük bir hırs ve istekle maça hazırlanıyorlar.
Haber: Ahmet Özkars











Editör: Mahmut Beyaz