Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ilimiz takımı Kahramanmaraşspor’un 7 yıldır başkanlığını sürdüren Fatih Mehmet Ceyhan geçtiğimiz günlerde başkanlık görevinden istifa etmişti. Başkan Ceyhan’ın istifası sonrası Kulüp gönüllü yöneticiler tarafından yönetilirken, Kulübü devralmak içinde bazı isimlerin girişim yaptığı öğrenildi. O isimlerden biride daha önce çeşitli takımlarda futbol oynayan ve bir dönemde kentte amatör takımlardan Karamanlıspor Kulüp Başkanlığı yapan Mustafa Doğan oldu. Bursa ilinde tekstil işiyle uğraşan Mustafa Doğan, bizlere telefonla ulaşarak, Kahramanmaraşspor’u almak istediğini söyledi.

GÜZEL BİR EKİP OLUŞTURACAĞIZ

Kahramanmaraşspor’un bu şehrin bir markası olduğunu ifade eden Doğan, “Ben doğma büyüme Kahramanmaraşlıyım. Geçmiş yıllarda bu şehirde futbol oynamış, Kulüp Başkanlığı yapmış biriyim. Şimdilerde ise işimiz gereği Bursa ilinde faaliyet gösteriyorum. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanımız Fatih Mehmet Ceyhan, 7 yıldır sürdürdüğü başkanlığı bıraktı. Fatih Mehmet Ceyhan’ın aldığı istifa kararından sonra Kahramanmaraşspor’a talibiz. Bununla ilgili Kahramanmaraş’ta sanayici iş adamları olsun İstanbul’da ve Bursa’da tekstil sektöründe ticaret yapan Kahramanmaraşlı değerli arkadaşlarımız olsun bunlarla bir görüşmelerimiz oldu. En sonunda taraftarlarla bir görüşmemiz oldu, biz Kahramanmaraşspor yönetimine talibiz dedik. Bu konuyla alakalı çalışmalarımızı donanımlarımızı yaptık güzel bir ekip oluşturacağız.

MADDİ MANEVİ HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK

Maddi manevi hiçbir sıkıntımız yok. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı da yaptık. Futboldan anladığımız, futbolun içinden geldiğimiz için taraftarla da iyi bir enerji yakalayarak memleketimizin bu güzide takımını üst liglere taşımak istiyoruz. Bu bizim içimizde her zaman bir uhdeydi. İnşallah nasipse yönetimde bize destek olursa bizim önümüzü açarsa memleketimiz için en hayırlısı olacağına inanıyorum. Kahramanmaraşspor, bu şehrin milli takımıdır. Bizde şehrimizin bu takımına sahip çıkmak istiyoruz. Bu anlamda önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’a gelerek bir takım görüşmeler yapıp Kulübü devralmak istiyoruz” dedi.


 

Editör: Mahmut Beyaz