Kahramanmaraş Amatör Küme, Büyükler, U17, U15, Coca-Cola Bölgesel Gelişim ve Kadınlar 3’üncü Ligi ile devam ediyor. U19 Ligine ise ilk yarı nedeni ile bir hafta ara verildi.

Ekim ayının ilk haftası start alan Amatör Küme karşılaşmaları, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oluyor. Kahramanmaraş Amatör Küme karşılaşmaları, bugün ve yarın oynanacak maçlarla devam edecek. Coca-Cola Bölgesel Gelişim U17 ve U16 Liginde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, maçlarını Kahramanmaraş’ta oynarken, Kadınlar 3. Lig temsilcimiz olan Anadolu Gençlikspor ve Akçakoyunlu İdmanyurdu takımları da bu hafta burada karşı karşıya gelecekler. Diğer 3. Lig Kadın temsilcimiz Maraşgücüspor ise Güneykentspor’u konuk edecek. Vali Saim Çotur, Batıpark, Belediye sahalarında toplam 24 karşılaşma oynanırken, 24 hakemde bu maçlarda görev yapacak.

GÖKSUN BELEDİYESPOR SAĞLIKSPOR MAÇI İLERİ BİR TARİHTE OYNANACAK
Kahramanmaraş TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı Başkanlığında olağanüstü toplanarak, Pazar günü Göksun sahasında oynanacak olan Göksun Belediyespor Sağlıkspor maçının ileri bir tarihte oynanmasına karar verdi. Sağlıkspor Kulübü Komiteye verdiği dilekçe ile 7 futbolcusunun 12-13 Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan AÖF Sınavlarına gireceğinden dolayı müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesini istedi. İl Tertip Komitesi de Sağlıkspor’un bu dilekçesini karara bağlayarak, maçı erteledi. www.marasmanset.com
Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz