Kahramanmaraş Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanlığına Ali Karadutlu getirildi.
Yaklaşık 4 ay önce Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanlığına Fikret Atay’ın yerine bu göreve getirilen Selahattin Abacı’nın işlerinin yoğunluğu nedeni ile istifa etmesinden sonra Abacı’nın yönetiminde Başkan vekilliği yapan Ali Karadutlu, Başkanlığa getirilen isim oldu. Halen faal olarak Hakemlik görevini sürdüren Karadutlu, Kahramanmaraş’ın tek Ulusal Hakem olma özelliğini taşıyor.
 
'ORTAK HAREKET EDECEĞİZ'
Görevi eski Başkan Abacı'dan devir alarak koltuğa oturan çiçeği burnunda Başkan Karadutlu, şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti. Üyelerinin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını belirten Karadutlu, “Hakemlerimizin sahalarda daha iyi motive olabilmesi için dışardaki sosyal aktivitelerini artıracağız. İl Hakem Kuruluyla birlikte ortak harekât ederek, Kahramanmaraş Hakemliğini daha üst seviyelere çıkarmayı planlıyoruz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Antrenörler Derneği gibi sporun içinde olan Derneklerle bir çalışma içerisine girip Kulüplere seminerler vereceğiz” dedi.
Başkanlığa seçilen Karadutlu'nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Adem Şahan, Mustafa Kekeçdil, Abdülkerim Saltuk Buğrahan Koca ve Murat Emre
 Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz