Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Kümbetspor, Bertizspor Büyükler ligi maçında yan hakeme saldırı nedeni ile karşılaşma 85’inci dakikada tatil edildi.

Kahramanmaraş 1’inci Amatör Küme Büyükler ligi A grubunda mücadele eden Bertizspor ve Kümbetspor arasında oynanan ve Bertizspor’un 2-0 galibiyeti ile devam eden karşılaşmada, Kümbetspor takım kaptanının maçın 85’inci dakikasında yan hakem Fatih Eskalen’e fiili saldırısı nedeni ile maçın orta hakemi Mustafa Barman tarafından, karşılaşma tatil edildi.


Geçtiğimiz Pazar günü Kahramanmaraş 1’inci Amatör Küme Büyükler liginin 2’inci hafta maçında Bertizspor ve Kümbetspor takımları Batıpark Futbol sahasında karşı karşıya geldiler. Bertizspor rakibi Kümbetspor karşısında daha maçın başlamasından itibaren atak üstüne atak geliştirdi. Rakibini kendi yarı sahasına hapseden Bertizspor karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde bitirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başlarında bir gol daha bulan Bertizspor, maçta durumu 2-0 yaptı. 2-0’ın verdiği rahatlıkla maça hâkim olan taraf Bertizspor oldu. Maçın 85’inci dakikasına gelindiğinde bir pozisyonda maçın yan hakemi Fatih Eskalen bayrak kaldırdı, bu bayrağı yanlış kaldırdın gerekçesi ile Kümbetspor takım kaptanı maçın yan hakemi Fatih Eskalen’e fiili saldırıda bulundu. Güvenlik güçlerinin yetersizliği nedeni karşılaşma, maçın orta hakemi Mustafa Barman tarafından 85’inci dakikada tatil edildi. Önceki gün toplanan Kahramanmaraş İl Tertip Komitesi, Bertizspor Kümbetspor maçını ise hakem raporlarına istinaden Disiplin Kuruluna sevk etti. Önümüzdeki hafta toplanacak olan İl Futbol Disiplin Kurulu bu maçı karara bağlayacak.

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz