BİZDE ÇOK MUTLU OLUYORUZ”

Famıly Club sahibi Mete Karpuzoğlu, konuyla ilgili konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Zor bir süreç gerçekten herkesi mağdur etti. Özellikle esnaflarımızı çok mağdur etti 3 ay kapalı durduk, hizmet veremedik, çocuklarımız anne babalarımız sporsuz kaldı ama 1 Haziran itibariyle bütün temizlik ve dezenfekte işlemlerini yaparak spor salonumuzu açtık. Şu an bilinçli insanımız spor salonumuza gelmeye başladı. Bizde çok mutlu oluyoruz, elimizden gelenleri yapıyoruz. Şu an için bir sıkıntımız yok. İnşallah bu sürecimiz çok güzel geçecek.

HALA BİR TEDİRGİNLİK VAR”

Şu an hala bir tedirginlik var ama spora başladıktan sonra, salonumuza geldikten sonra gerekli güzel karşılamayı ve belli sayılarda aldığımız için çok memnun olanlar var. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Şu an için bir sıkıntı yok. Gerekli bütün tedbirleri aldık. Her yerde dezenfektan var, ateş ölçümü yapıyoruz. Maskeyle spor yapılmıyor ama belirli mesafeler kullanarak izin veriyoruz bunlara hiçbir sıkıntı da olmuyor.

BU OLAYLA YAŞAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Öncelikle spora gelenler için ben konuşmak istiyorum. Spor öncesi el yıkamak, spor sonrası el yıkama, spor salonunda kullandığı aleti temiz bırakma bir sonraki üyenin kullanacağı hale gelmesi, her saat başı bizim dezenfektan işlemimiz oluyor. Bunlara tedbirle devam ettiğimiz sürece bu olayla yaşamayı sürdüreceğiz.

EVDE KAL SPOR YAP MESAJI VERDİK”

Her hafta değişen bir spor programı sistemi yaptık biz. Video yoluyla slayt yoluyla bunları üyelerimize aktardık. Evde kal spor yap mesajı verdik ve zinde kaldılar, sağlıklı kaldılar şimdi de spor salonlarımızı açtık burada güzel bir hizmete aynı şekilde devam ediyoruz.

ÇOK BUNALMIŞLARDI”

Zaten çocuklarımız enerjik oldukları için evde duramıyorlar, çok bunalmışlardı biz de bekliyorduk bu haberi. Çarşamba Cuma yetmiyordu çocuklara şimdi bizim haftada 5 gün çocuklarımıza etkinliklerimiz başladı. Bale, Cimlastik, Yüzme, Capoeira Tekvando, her bir branşa belli sayıda öğrenci alarak bütün çocuklarımıza spor aşılamak, sporu sevdirmek tekrardan hizmet vermeye başladık.

ÜCRETLER KONUSUNDA BİR ARTIŞ YAPMADIK”

Ücretler konusunda bir artış yapmadık. Geçen yılki ücretimiz ne ise aynı fiyattan gittik. Çünkü herkesin mağduriyeti ortada. Bizde bekliyoruz. Ücretimizi artırmadan devam ediyoruz.

VİRÜSÜ YENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM AMA...”

İnşallah bundan sonraki sürece alışarak bu şekilde virüsü yeneceğimizi düşünüyorum ama spor yaparak. Sporsuz bağışık sistemi maalesef olmuyor. Sporu herkese şiddetle tavsiye ediyoruz. Devletimiz pandemi sürecinde çok güzel tedbirler aldı. Yakın temaslı iş yerlerinde bize destek vererek kapatıldı. Bütün tedbir alındı olay bizim insanımızda bitiyordu, insanımızda çok duyarlı oldu. Devletimiz gerekli her şeyi yaptığını düşünüyorum. Bizim büyük bir iş yerimiz var spor salonu dükkân sahibiyle konuştuk yarı kirasını aldı. Öteleme işlemi yaptık kirada maliyette ayakta durmaya çalışıyoruz yani. 3 aylık süreçte 50-100 bin lira bir kaybımız var. “

Editör: Mahmut Beyaz