Kahramanmaraş 1'inci Amatör Küme Büyükler Ligi B grubunda mücadale eden Fidanspor, rakibi Arsan Sümerspor'u 5-0 mağlup ederek, yenilmezlik serisini sürdürdü. 

Büyükler Ligi'nin 5'inci haftasında maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Fidanspor, rakibi Arsan Sümerspor'u 5-0 mağlup etti.

Bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen ve sezon başındada yaptığı trasferlerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fidanspor, aldığı bu galibiyetle hedefine emin adımlarla ilerliyor. Ligin 4'üncü haftasında deplasmanda Afşin Belediyespor ile karşılaşan ve buradan 1-1 beraberlikle ayrılarak büyük bir şok yaşayan Fidanspor, Pazar günü ise Ligin 5'inci hafta maçında grubun diğer bir güçlü takımı olan Arsan Sümerspor'u farklı bir skorla yenmesini bildi. Batıpark futbol sahasında oynanan ve Fidanspor'lu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısını yeşil-sarılı ekip 1-0 önde kapatırken, karşılaşmanın ikinci yarısındada 4 gol daha bularak, sahadan 5-0 galibeyetle ayrıldı. Alınan galibiyet sonrası Fidanspor Başkanı Yalçun Volkan Çanakçı, soyunma odasında teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

'HEDEFE ULAŞACAĞIZ'

Fidanspor Antrenörü Bülent Okyaz, Takım ruhu, disiplin ve inançla, her maça galibiyet için çıktıklarını söyledi. Okyaz, "Fidanspor Kahramanmaraş’ta futbol adına çok güzel şeylerin yapılabileceğini gösteren örnek bir takım halinde iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikle kendi sahamızda oynadığımız bütün maçlarda büyük bir ilgi ve destekle bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Takım ruhu, disiplin ve inançla, her maça galip gelmek için çıkıyoruz. Bizim takımımız gerçekten Kahramanmaraş'ta her takımı yenecek güce sahiptir. Sezonun ilk maçına nazaran takımımız maç oynadıkça kendini daha iyi göstermeye başladı. Bunu en son oynadığımız Arsan Sümerspor maçında gördük. Gerçekten futbolcularım olağan üstü bir gayret göstererek galip gelmesini bildiler. İnşallah bu galibiyetleri önümüzdeki maçlara yayarız ve sezon sonunda hedefimize ulaşırız" dedi.

www.marasmanset.com Haber: Mahmut Beyaz

 

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz