Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Fidanspor, Teknik Sorumlu İbrahim Uyduran nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos da sürdürüyor.
 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarımızdan Fidanspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Nevşehir Avanos’da güç depoluyor.
Geçmiş sezonlarda yetiştirdiği futbolcular ve yakaladığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren Kahramanmaraş’ın köklü Kulüplerinden olan Fidanspor, 2015-2016 sezonunda Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’de şampiyon alarak BAL’a yükselmişti. Futbol tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan yeşil-sarılı ekip, şampiyonluğu hedefliyor. Geçtiğimiz sezonki kadrosundan birçok futbolcuyla yeniden anlaşan ve daha çok Kahramanmaraşlı futbolculara yönelen temsilcimiz de, Teknik Direktörlük görevine ise geçtiğimiz sezon Dumlupınarspor’u çalıştıran İbrahim Uyduran getirilmişti. Uyduran’ın yardımcılıklarını ise Ömer Gök, Suat Paksoy ve Necati Demirbaş yapıyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 13 Temmuz’da kendi evinde çalışmalara başlayan Fidanspor, 20 Temmuz’da ise, Nevşehir Avanos’da kampa girdi. 24 futbolcu ile kampta güç depolayan yeşil-sarılı ekip, 2 hazırlık maçı yapacak. Fidanspor burada, 30 Temmuz’a kadar çalışmalarını sürdürecek ve daha sonra kendi evine dönerek sezon hazırlıklarına devam edecek.

‘GENÇ BİR KADROYA SAHİBİZ’
Kadroda daha çok Kahramanmaraşlı futbolculara yer verdiklerini kaydeden Fidanspor Teknik Sorumlusu Ubrahim Uyduran, “Bu sezon Kahramanmaraş ilk kez 3 takımla birlikte BAL’a katılacak. Bu da Kahramanmaraşlı futbolcular için bir şans. Çünkü yıllardır Kahramanmaraş’tan futbolcu çıkmıyor imajı var. Bu 3 takımımızda daha çok Kahramanmaraşlı futbolcular yer alacaktır ve futbolcularımız burada kendilerini göstereceklerdir bundan eminim. Fidanspor olarak bizde 24 futbolcumuzdan 16 futbolcumuzu Kahramanmaraşlı olarak belirledik ve genç bir kadro oluşturarak sezon hazırlıklarına başladık. Şu anda ise, Nevşehir kampında güç depoluyoruz. Burada 2 hazırlık maçı yapacağız. 30 Temmuz’da yeniden Kahramanmaraş’a dönerek lige hazırlanacağız. Kurduğumuz genç kadro ile daha çok koşan ve daha çok ayağa top yapan bir takım oluşturma gayretindeyiz. İnşallah lige iyi bir başlangıç yapıp sezon sonunda profesyonel lige çıkarız” dedi.
Haber: Mahmut Beyaz

 
 
Editör: Mahmut Beyaz