Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Fidanspor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor deplasmanına konuk olacak. Fidanspor, bu maçtan galibiyetle ayrılıp puanla tanışmak istiyor.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarımızdan Fidanspor, pazar günü deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Kahramanmaraş’ın köklü Kulüplerinden olan Fidanspor, geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş 1. Amatör Kümede şampiyon olarak BAL’a yükselmişti. Yeni sezonda BAL’da da hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve yaptığı transferler ile iyi bir hazırlık dönemi geçiren temsilcimiz, ligin ilk maçında 1920 Maraşspor’a 1-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşamıştı. Ligin ikinci haftasını ise maç oynamadan BAY olarak geçiren Yeşil-sarılı ekip, yarın ise 3. Hafta maçında grupta 6 puanla lider durumda bulunan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’a konuk olacak. Genç bir kadroya sahip olan Fidanspor, Teknik Sorumlu İbrahim Uyduran nezaretinde hazırlıklarını tamamlayarak bugün Şanlıurfa iline gidecek. Oynanacak olan maçtan galibiyetle ayrılarak puanla tanışmak isteyen Yeşil-sarılıp ekip, galibiyete odaklandı. Pazar günü Faruk Çelik Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Şanlıurfa Karaköprü-Fidanspor karşılaşması saat 15.00’de başlayacak.
Haber: Ahmet Özkars
 
 
Editör: Mahmut Beyaz