Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi B grubu takımlarından Ferhuşspor, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.
Geçmiş yıllarda Kahramanmaraş Amatör Futboluna damga vuran, her yıl şampiyonluklar kazanan Ferhuşspor, son yıllarda maddi imkansızlıklar nedeni ile düşüş yaşadı. Bu sezon ise genç bir kadro ile Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi B grubunda mücadele eden ve ligin ilk yarısında sadece 6 puan toplayarak ligi 6. sırada tamamlayan Ferhuşspor, ikinci yarının ilk maçında Pazar günü Kahramansarayspor ile karşılaşacak. İkinci yarının ilk maçını alarak çıkış yakalamak isteyen yeşil-beyazlılarda, hedef kümede kalmak. Ferhuşspor, Kahramansarayspor karşılaşması Pazar günü Vali Saim Çotur futbol sahasında saat 10.00'da oynanacak.

'FAİR-PLAY RUHUNA YAKIŞAN FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEYİ ARZULUYORUZ'
Ferhuşspor Kulüp Başkan Vekili Yavuz Çiçek, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini kaydetti. Ferhuşspor'un köklü bir Kulüp olduğunu kaydeden Çiçek, "Takımımız geçmiş yıllarda başarılarla dolu bir sezon geçirmiştir. Ancak Beldeden mahalleye dönüşmesi neticesinde Belediye kapanarak, mahalleye dönüştük, bundan dolayıda takımımızın maddi geliri Belediye'nin üstünde idi. Belediye kapanınca Kulübümüzde bir düşüş yaşandı. Bizde bir kaç arkadaş Kulübe sahip çıkarak, liglere katılıyoruz. Bu doğrultuda da mahallemizde bulunan gençlerden bir takım kurduk ve şu anda da o gençlerle liglerde mücadele ediyoruz. Bizim amacımız mahallemizde bulunan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Öncelikli hedefimiz alt yapıyı sağlam bir zemine oturtmayı hedefliyoruz. Alt yapı sağlam olduğu zaman, başarı kendiliğinden gelecektir. Fair-Play ruhuna yakışan futbolcular yetiştirmeyi arzuluyoruz" dedi.

'KAZANMAK İSTİYORUZ'
Mücadele verdikleri 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde hedeflerinin kümede kalmak olduğunu ifade eden Çiçek, "Sezon başında iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik dolayısı ile ilk yarıda takım olarak biraz eksikliklerimiz oldu. Ancak bunu ikinci yarıda aşacağımıza inanıyorum. Çünkü takımımız çok koşan ve sahada mücadele eden bir takım görüntüsü içine girecek. Pazar günüde Kahramansarayspor takımı ile ikinci yarının ilk maçına çıkacağız, bu karşılaşma hem bizim için hem de, rakibimiz için zor bir karşılaşma olacak. Puan olarak ikimizde eşit durumdayız, bu yüzden bu maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah futbolcularımız iyi oyunu sahaya yansıtır ve maç sonunda galip gelen taraf olarak 3 puanı hanemize yazdırırız."
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz