Kahramanmaraş 2. Amatör Küme Büyükler ligi takımlarından Ekberoğluspor, konuk ettiği rakibi Ekinözü Belediyespor’u ilk yarıda bulduğu gol ile 1-0 mağlup etti.
Bu sezon yaptığı flaş transferler ile hedefini şampiyonluk olarak belirleyen 2. Amatör Küme Büyükler ligi B grubu takımlarından Ekberoğluspor, Saim Çotur futbol sahasında ligin 3. Hafta maçında Ekinözü Belediyespor’u konuk etti. Kendi sahasında olmanın avantajını iyi kullanan Ekberoğluspor, rakibini maçın birinci dakikasında bulduğu gol ile 1-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ligin ilk maçını BAY olarak geçiren ve ikinci hafta maçında da Pazarcık Aksuspor ile 2-2 berabere kalan Kırmızı-siyahlılar, Ekinözü temsilcisini de yenerek puanını 4’e yükseltti.

KARAGEÇEN: ‘ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ’
Ekberoğluspor Antrenörü İlyas Karageçen, galibiyetlerin devam edeceğini söyledi. Geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını ifade eden Karageçen, “Geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kaçırmayacağız. Sezon başında yaptığımız transferler ile bu yıl işi daha sıkı tutuyoruz. İlk maçımızı BAY olarak geçirip daha sonra Pazarcık Aksuspor gibi güçlü bir takımla berabere kaldık. Bugünde rakibimizi mağlup ederek 3 puanı hanemize yazdırdık. Aldığımız bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyoruz. Bu galibiyetlerimizi önümüzdeki haftalara da yaymak istiyoruz. Artık takımımız tam anlamı ile kendine geldi ve galibiyeti alışkanlık haline getireceğiz. Biz bir hedef koyduk, o hedefimizde şampiyonluktur. İnşallah önümüzdeki maçları da alıp sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz