Kahramanmaraş 1’inci Amatör Küme Büyükler Ligi A grubu takımlarından Dumlupınarspor, rakibi Andırın Yeşildağspor'u 4-0 mağlup ederek, ligde ikinci galibiyetini aldı.

Hafta sonu Batıpark Futbol sahasında oynanan ve her iki takım açısındanda alt sıralardan kurtulma mücadelesi verilen karşılaşmada, gülen taraf Dumlupınarspor oldu. Sezon başında yaptığı transferler ile lige iddalı bir şekilde hazırlanan ve ligin ilk maçlarında istediği sonuçları elde edemeyen ve son oynadığı 2 maçıda kazanan Dumlupınarspor, üst sıralara doğru yükselmeye başladı. Rakibi Andırın Yeşildağspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Dumlupınaspor,

karşılaşmanın ikinci yarısındada üst üste bulduğu gollerle rakibini 4-0 yenmeyi başardı. Aldığı bu galibiyetle grubunda puanını 6'ya çıkartan yeşil-beyazlı ekip, Play-off iddiasını sürdürme yolunda emin adamlarla ilerliyor.

'DUMLUPINARSPOR HERZAMAN HEDEFİ OLAN BİR TAKIMDIR'

Dumlupınarspor’un herzaman hedefi olan bir takım olduğunu belirten Antrenör İbrahim Uyduran, Galibiyeti gelecek haftalara yaymak istediklerini söyledi. Ligin ilk maçını maç yapmadan geçirdiklerini ifade eden Uyduran şöyle konuştu: " Ligin İkinci maçında da Sakaryaspor’a mağlup olduk. 3’üncü hafta maçında da sahadan beraberlikle ayrıldık. 4'üncü hafta da ise galibiyetle tanıştık. Geçtiğimiz hafta sonuda Andırın temsilcisini kendi sahamızda mağlup ederek 2'inci galibiyetimizi aldık. Geçmiş maçlar geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız. Artık kazanmasını biliyoruz. Bizim her takımı yenecek gücümüz var. Dumlupınarspor herzaman hedefi olan bir takımdır ve biz hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki maçlardandan galibiyetle ayrılıp, Play-offa bir adım daha yaklaşırız. Futbolcularım Andırın maçında iyi oyunu sahaya yansıttılar ve galibiyet aldık. Bu galibiyetle puanımızı 6'ya yükselterek üst sıralara doğru çıkmaya başladık. Artık her maçı final hacasında görüyoruz."

www.marasmanset.com Haber: Mahmut Beyaz

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz