Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin 2.hafta maçında, yarın Saim Çotur Futbol sahasında, Sakaryaspor ve Dumlupınarspor takımları karşı karşıya gelecek.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi, oynanacak olan 2. Hafta karşılaşmaları ile devam edecek. Geçtiğimiz hafta Batıpark, Saim Çotur, Belediye, Pazarcık ve Göksun sahalarında oynanan maçlar ile start alan 1. Amatör Küme Büyükler Ligi, yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek. A ve B grubu olmak üzere 2 grupta oynanan Büyükler Ligi’ne toplam 17 takım katılıyor. A grubunda 3 puanla Sakaryaspor liderliğini sürdürürken, B grubunda da yine 3 puanla Fidanspor liderliğini sürdürüyor.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde, haftanın en önemli ve derbi niteliği taşıyan maçlardan birisi yarın Sakaryaspor ile Dumlupınarspor arasında oynanacak. Bu sezon yaptığı transferlerle Bölgesel Amatör Ligi’ni hedefleyen takımlardan olan Sakaryaspor ve Dumlupınarspor arasında oynanacak olan maç yarın saat 13.00’da Saim Çotur Futbol sahasında oynanacak. Ligin ilk maçında Sakaryaspor deplasmanda Göksun Belediyespor’u 3-0 mağlup ederken, Dumlupınarspor ise ilk haftayı maç oynamadan geçirdi. Yarın oynanacak olan karşılaşma her iki takım açısından da büyük önem arz ediyor. Bir yandan galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Sakaryaspor, diğer yandan Lige galibiyetle başlamak isteyen Dumlupınarspor.

TARAFTAR DUMLUPINARSPOR’U YALNIZ BIRAKMAYACAK
Kahramanmaraş Amatör Küme takımları içerisinde en büyük taraftar kitlesine sahip olan Dumlupınarspor’u taraftarı bu maçta yalnız bırakmayacak. Geçen yıl takımlarını hiçbir maçta yalnız bırakmayan ve bu yılda yine takımlarını yalnız bırakmayacak olan Dumlupınarspor taraftarı, maç saatini sabırsızlıkla bekliyor. Kulüp yönetimi tarafından şehrin çeşitli yerlerine afiş asılarak, tüm sporseverler maça davet edildi.
Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz