Bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımlarından Fidanspor Başkanı Yalçın Çanakçı’ya, ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda da Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Fethi Çokkeser ve ekibi, Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımlarından Fidanspor Kulübü’nü ziyaret ederek, Başkan Çanak’çıya yeni sezonda başarı dileğinde bulundular.

‘KAHRAMANMARAŞ FUTBOLUNA ÇOK ŞEYLER KATMALIYIZ’
Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Çanakçı, Çokkeser ve ekibine Kulüp hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakçı, Kahramanmaraşlı spor adamlarının kendisini yalnız bırakmadıklarını belirtti. Kahramanmaraşlı spor adamları ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Çanakçı şöyle konuştu: “Gerek Federasyon Başkanımız, gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, gerekse siz Antrenör arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Biz bir spor ailesi olarak hep birlikte el ele vererek Kahramanmaraş futboluna çok şeyler katmalıyız. Bunun yolu da birlik ve beraberlikten geçer. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece futbolumuz belirli bir seviyeye gelecektir” dedi.

‘HEDEFİMİZ BURADA DAHA ÇOK SPORCU BARINDIRMAK’
Çokkeser ve ekibine Kulüp ve takım hakkında bilgiler veren Çanakçı şöyle konuştu: “Öncelikle Kulüp adına 2 tane sporcuları taşıyacak servis aracı aldık. Çok kısa bir zamanda takıma bir Kulüp binası kazandırdık. Futbolcularımızın bu Kulüp binasında her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Hedefimiz burada daha çok sporcu barındırmak, bunun içinde gerekli alt yapıyı hazırlıyoruz. Takım olarak bizim hedefimiz inşallah bu yıl BAL Ligine yükselmektir. Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçına çıktık ve galibiyetle ayrıldık. Bu galibiyet serimizi önümüzdeki karşılaşmalarda da sürdürüp hedefe ulaşacağız.”

‘DİĞER KULÜPLERDE FİDANSPOR BAŞKANI’NI ÖRNEK ALMALILAR’
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Fethi Çokkeser de, Fidanspor gibi köklü bir Kulübün daha üst ligleri hak ettiğini söyledi. Kahramanmaraş’ta ilk defa bir amatör takımın böyle bir Kulüp binası olduğunun altını çizen Çokkeser, “Başkanının Maraş futbolu adına güzel çalışmaları var, diğer Kulüplerde Fidanspor Başkanı’nı örnek almalılar, gerçekten Başkanımız elini taşın altına koymuş takım için her şeyi yapıyor. Biz sopurun içinde olan kişiler olarak, bu yapılan spor adına güzel işi desteklemeliyiz. İnşallah Başkan yapacağı projeler ile hedefine ulaşır.”
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz