Toplam 15 takımın katıldığı Büyükler Ligi A ve B grubu olmak üzere 2 grupta oynanıyor. Her hafta birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan ligde son haftalar yaklaştıkça heyecan daha da artarak devam ediyor.Hafta içi oynanan 12. Hafta maçlarında 6 karşılaşma oynanmış maçlarda 28 gol atılmıştı.A grubunda Dumlupınarspor, B grubunda ise Pazarcık Aksuspor takımları lider konumda bulunurken, yarın ise her iki grupta toplam 7 karşılaşma oynanacak.

DUMLUPINARSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

A grubunda lider Dumlupınarspor, Kahramansarayspor ile Saim Çotur futbol sahasında karşı karşıya gelecek. Dumlupınarspor, bu maçı kazanıp liderliğini sürdürmek isterken Kahramansarayspor da, yine bu zorlu maçı kazanıp Play-Off umudunu kaybetmek istemiyor.Grubun diğer takımlarından olan ve kazanan takımın Play-Off’a bir adım daha yaklaşacağı maç ise Pazarcık Kartalkaya ve KM Gençlerbirliği arasında oynanacak.Grubun ikinci sırasında yer alan Afşin Belediyespor da, kendi saha ve seyircisi önünde grupta son sırada yer alan Uludazspor’u konuk edecek.

B GRUBUNUN ZORLU MAÇI ELBİSTAN TÜRKOĞLU ARASINDA GEÇECEK

Bu grubunda bu hafta 4 karşılaşma programda yer alırken lider konumda bulunan Pazarcık Kartalkayaspor, Büyüksırspor’a konuk olacak.Pazarcık Kartalkayaspor bu sezon oynadığı 12 maçta hiç yenilgi almadı. Pazarcık temsilcisi bu maçı da kazanarak namağlup serisini sürdürmek istiyor. Grubun bu haftaki en önemli maçlarından birisi ise Elbistan Belediyespor ile Türkoğlu Belediyespor arasında oynanacak.Her iki takım açısından da bu maç Play-Off’a yükselme adına büyük önem taşıyor.Diğer maçlarda ise, Arsan Sümerspor, Bertizsporla, Kümbetspor da, Maraşgücüspor ile karşılaşacak.

TRANSFER DÖNEMİ UZADI

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan kararla transfer dönemi uzatıldı.Yapılan açıklamada, 2016-2017 Sezonu Amatör Futbolcu 2. Tescil ve Transfer Dönemi, ülkemizde yaşanan olumsuz hava koşulları göz önüne alınarak bir hafta uzatıldı.Daha önce 17 Şubat 2017 tarihinde sona ereceği duyurulan Amatör Futbolcu 2. Tescil ve Transfer Dönemi, 24 Şubat 2017 Cuma mesai bitiminde sona erecek.”

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz