Kahramanmaraşspor, deplasmanda konuk olduğu rakibi Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak bu haftayı da 1 puanla kapattı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın lige Bandırmaspor mağlubiyetiyle başlayan Kahramanmaraşspor, Şanlıurfaspor ve Konya Anadolu Selçukspor ile 1-1 berabere kalarak sezonun ilk puanını almıştı. 4. Hafta maçında kendi sahasında Karagümrükspor’u konuk eden temsilcimiz bu maçı ise 1-0 kaybederek 4 haftalık periyotta galibiyeti unutmuştu. Ligi unutup geçtiğimiz hafta içinde kupa maçına odaklanan Kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası maçında kendi sahasında Kemerspor’u konuk etmiş ve rakibini 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Kupa maçında alınan galibiyet sonrası yeniden lige dönen Kahranmanmaraşspor, 5. Hafta maçında Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Darıca İlçe Stadında oynanan maça Kahramanmaraşspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Hakemin başlama düdüğü ile birlikte her iki takımda kontrollü oyunu tercih ederken 20. dakikadan sonra Kahramanmaraşspor, sağlı sollu geliştirdiği ataklarla gol aramaya başladı. Maçın 23. Dakikasında aradığı golü Burak ile bulan temsilcimiz, maçta 1-0 öne geçti. İlk yarıda bu sonuçla tamamlandı.

ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYAMADIK!

Maçın ikinci yarısına daha derli toplu başlamasına karşın Kahramanmaraşspor, 65. Dakikada kalesinde golü gördü 1-1. Yediği gol sonrası çabuk toparlanan temsilcimiz, 68. Dakikada Hurşit ile gol bularak durumu 2-1’e getirdi.  Maçta önde olmanın avantajını korumaya yönelik hamleler yapan Kırmızı-beyazlılar, 76. Dakikada bu kez yine kalesinde golü gördü ve maçta durum 2-2 oldu. Maçta beraberliğin sağlanması sonrası her iki takımda kontrollü oyunu elinden bırakmazken 90 dakika sonu 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Alınan bu sonuçla Kahramanmaraşspor, ligde puanını 3 yaparken, beş hafta sonunda bu sezon yine galibiyetle tanışamadı.

STAT: Şehir

HAKEMLER: Adem Sarıtaş (xx), Oğuz Akyüz (xx), Muratcan Ilgaz (xx)

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Ercüment (xx) - Eren (xx), Kemal (xx), Abdullah (xx), Uğur (xx), Zeki (x) (Dk. 61 Tuncay x), Servan (x), Raşit (x) (Dk. 46 Bünyamin x), Adem (x) (Dk. 83 Ahmet), Aytaç (x), Coşkun (x)

KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan (xx) - Burak (xx), Mehmet (xx), Talha (xx) (Dk. 79 Mehmet), Emin (xx), Cemal (xx), Abdülkadir (xx), Lider (xx), Emre (x) (Dk. 65 Hurşit xx), Ethem (xx), Halil (xx)

GOLLER: Dk. 64 Coşkun, Dk. 76 Eren (Darıca Gençlerbirliği) - Dk. 23 Burak, Dk. 68 Hurşit (Kahramanmaraşspor)

SARI KARTLAR: Servan (Darıca Gençlerbirliği) - Abdülkadir, Halil, Burak, Hurşit (Kahramanmaraşspor)

Editör: Mahmut Beyaz