Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da, Kahramanmaraşlı futbolcu harekâtı başlıyor. Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da, devre arasında Kahramanmaraşlı futbolcuların takıma kazandırılması için çalışmalar başladı.

Geçen sezonki kadrosundan bu sezon hiçbir futbolcusuyla anlaşmayan ve sezon başında tamamen yeni bir takım kuran ligde de isteği başarıyı gösteremeyen mavi-beyazlılar, önceki gün takımdan 6 futbolcuyla yollarını ayırırken, 1 futbolcuda süresiz kadro dışı kalmıştı. Gönderilen futbolcuların yerine devre arasında Kahramanmaraşlı olup ta başka takımlarda futbol yaşantısını sürdüren ve kendi alt yapısında bulunan futbolcular, Belediyespor’a kazandırılacak. Yönetim kuruluda şimdi den harekete geçerek, çalışmalara başladı.

‘BURADA DAHA ÇOK KAHRAMANMARAŞLI ARKADAŞLARLA OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ’

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Halil Yücel, Belediyepor’un ana hedefinin Kahramanmaraşlı gençleri oynatmak olduğunu söyledi. Yücel şöyle devam etti: “Kahramanmaraşlı gençlerin önünü açmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Maraşlı gençleri bu takıma kazandırmaya çalışacağız. Bunun örneklerini geçen hafta oynadığımız Kemerspor maçında gösterdik. Kahramanmaraşlı olan Ali Özdiller arkadaşımızı bu maçta oynatarak takımımıza katı sağladı. Bunu çoğaltarak Belediyepor’un ana hedefinin Kahramanmaraşlı gençleri oynatmak olduğunu göstereceğiz. Burada daha çok Kahramanmaraşlı arkadaşlarla oynamayı düşünüyoruz. Şu anda takımda oynayan arkadaşlarımızda zaten kendi memleketleri gibi sahada mücadele veriyorlar. Bizim için geçerlilik öncelikle kendi çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Buradan oynayabilecek arkadaşlarımızı bu takıma kazandırmak, daha sonra Türk futboluna kazandırmaktır.”

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz