Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısında fırtına gibi esiyor.
2015-2016 Futbol sezonuna Kahramanmaraşlı Teknik Adam Fethi Çokkeser ile başlayan ve ilk yarının bitimine 3 hafta kala Çokkeser ile yollarını ayıran Belediyespor'da, takımın başına Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Halil Yücel Teknik Patron olarak getirilmişti. Halil Yücel'in takımın başına geçmesi ile birlikte devre arasında 17 futbolcu gönderilmiş, yerine ise nokta transferler yapılmıştı. Yapılan bu nokta transferlerden ise 2-3 Kahramanmaraşlı futbolcuda bulunuyor. Ligin ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan ve burada oynadığı hazırlık maçlarında ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlar ile adından sıkçı söz ettiren mavi-beyazlılar, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. İkinci yarının ilk maçında kendi evinde Adliyespor'u 1-0 mağlup eden Belediyespor, ikinci maçta ise deplasmanda grupta lider bulunan Etimesgut Belediyespor ile 0-0 berabere kalmış, üçüncü haftada ise kendi sahasında Payasspor ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta sonu ise grubun güçlü takımlarından Diyarbekirspor ile karşılaşan temsilcimiz, bu maçtanda 2-0 galibiyetle ayrılan taraf olmuştu. Teknik Sorumlu Halil Yücel ile Belediyespor'un hiç mağlubiyeti bulunmuyor. Belediyespor, aldığı bu galibiyetle puanını 30 yaparken, 11. sırada yer aldı. Play-offa yükselme iddiası devam eden Belediyespor, bu haftayı BAY olduğundan dolayı maç oynamadan geçirecek. Temsilcimiz, ligin ikinci yarısında elde ettiği sonuçlar ile fırtına gibi esiyor.
 
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Ligin ilk yarısındaki kadrosundan 17 futbolcu ile yollarını ayıran Mavi fırtına, bir yandanda takıma nokta transferler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediyespor, son olarak Kastamonuspor 1966 takımından tecrübeli kaleci Eray Çalışkan ile sezon sonuna kadar anlaşırken, Çatalcaspor’dan forvet oyuncusu İlhan Aslanoğlu ve Bodrum Belediyespor’dan İsmail Türkaslan’ı transfer ederek defansını güçlendirdi.
 Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz