Lig’de inişli çıkışlı bir grafik gösteren Spor Toto 3’ncü Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor maçını alarak, kötü gidişata dur demek istiyor. Son haftalarda oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü görmeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde erteleme maçında, Sancaktepe Belediyespor’u, konuk ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, Ankara’da yaşanan patlama nedeni ile tüm spor müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmişti. Ertelenen müsabakalar, bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalarla devam edecek.

TEK HEDEF GALİBİYET
Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyete hasret kalan temsilcimiz, erteleme maçında, yarın kendi evinde konuk edeceği rakibi Sancaktepe Belediyespor’u yenerek, çıkış yakalamak istiyor. Bu maça mutlak 3 puan parolası ile hazırlanan mavi-beyazlılarda tek hedef galibiyet. Bu maçın hazırlıklarını kendi evinde sürdüren temsilcimiz, teknik ve taktik açıdan bu maça tam anlamıyla hazır olmak istiyor. Teknik Patron Fethi Çokkeser, yönetiminde yarın oynanacak olan karşılaşmaya hazırlanan mavi-beyazlıların iyi bir maç çıkarması bekleniyor.

“BİZİM İÇİN SAHADA KÜÇÜK, BÜYÜK RAKİP YOK”
Çokkeser, Son 4 maçtır kazanamadıklarını ifade ederek, Sancaktepe Belediyespor’u yenerek iyi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi. Geçmiş maçları unutup önümüzdeki maçlara bakacağız diyen Çokkeser, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bundan sonraki maçlarımızda kaybedilen puanları yeniden kazanmak için mücadele edeceğiz. Biz kalan maçlarımızın hepsine final havasında hazırlanıyoruz ve o havayla sahaya çıkıyoruz. Bizim için sahada küçük, büyük rakip yok. İç sahada oynayacağımız Sancaktepe Belediyespor maçı da bizim için bir final maçıdır. Rakibi küçümseme diye bir şey söz konusu değil. Çünkü biz sonucu isteyen bir takımız. Sonuca giden yolda her engel bizim için zorludur. Bu zorlu engellerin üstesinden gelmek için de elimizden geleni yapacağız. Yarın oynayacağımız Sancaktepe Belediyespor maçından 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz”

‘EN BÜYÜK DESTEKÇİ TARAFTAR OLACAK’
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un, yarın oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçında en büyük destekçisi 12. Adam görevi yapan yine taraftar olacak. Sezon başından beri Belediyespor’un kendi sahasında oynadığı maçlarda, 90 dakika boyunca destek veren taraftar grupları yine bu maçta da takımlarını yalnız bırakmayarak, mavi-fırtınaya en büyük desteği vermeye devam edecekler.
Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz