Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yarın Etimesgut Belediyespor deplasmanına konuk olacak.
Ligin ilk yarısında kaybedilen puanları ikinci yarıda telafi etmek isteyen ve geçtiğimiz haftada ikinci yarının ilk maçında kendi evinde Adliyespor'u 1-0 mağlup eden temsilcimiz, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmıştı. Yarın grubunda lider bulunan Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Belediyespor, bu zorlu maça en iyi şekilde hazırlandı. Hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan temsilcimiz, mutlak 3 puan parolası ile bu maça çıkacak. Kendi evinde hazırlıklarını tamamlayan mavi-beyazlılar, hava yolu ile Ankara deplasmanına gitti. Yarın Etimesgut Belediye Kemal Atatürk stadında oynanacaak olan Etimesgut Belediyespor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı saat 13.30'da başlayacak. Maçı ise Ordu bölgesinden Volkan Şeker yönetecek.

'RAKİBİMİZİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ'
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Halil Yücel, bu karşılaşmadan mutlak 3 puan alacaklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında kaybedilen puanları ikinci yarıda telafi etmek istediklerini kaydeden Yücel, "Bu hafta oynayacağımız Etimesgut Belediyespor iyi futbolculardan kurulu ve lider durumda bulunuyor. Ama bizde geçen hafta Adliyespor maçını alarak ikinci yarıya iyi bir giriş yaptık. Etimesgut maçında iyi futbolumuzu sahaya yansıtacağız. Buradan puanlarla dönmeyi arzuluyoruz. Rakibimizin zaten gücünüde biliyoruz, bizde ona göre önlemlerimizi alacağız. Bizim amacımız bize verilen görevi layıkı ile yapmak. Elimden gelen çabayı gösterip bana güvenen insanları mahcup etmeyeceğim. İnşallah Etimesgut maçından galibiyetle döneriz" dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz