Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, sahasında konuk ettiği Orhangazispor ile 2-2 berabere kaldı.

Belediyespor beraberliğe abone oldu: 2-2

Ligin 19’uncu haftasında kendi evinde Orhangazispor'u konuk eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, rakibi ile 2-2 berabere kalarak, ilk yarının sonu maçını 1 puanla tapattı. Kendi sahasında ligin ilk yarısının son maçına çıkan Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısında 0-2 geriye düşmesine rağmen, ilk yarının sonlarına doğru biri penaltıdan olmak üzere Hüseyin Çelik'in ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-2 baraberlikle ayrıldı.

 

MAÇIN 15 DAKİKALIK BÖLÜMÜNDE HER İKİ TAKIMDA OYUNU KENDİ SAHASINDA KABUL ETTİ

Ligde bu sezon adeta baraberliğe abone olan Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, dün 12 Şubat stadında grubunda 2'nci sırada bulunan Orahangazispor'u konut etti. Maçın ilk 15 dakikalık bölümünde her iki takımda kendi sahasından çıkmakta güçlük çekerken, maçın 18'inci dakikasında Orhangazispor, penaltı atışından bulduğu golle maçta 1-0öne geçen taraf oldu. Rakiplerinin ataklarını kesmekte güçlük çeken mavi-beyazlılar, karşılaşmanın 30'uncu dakikasında kalesinde 2'inci golüde gördü. Bu dakikadan sonra özellikle sol kanattan etkili gelmeye başlayan mavi-fırtına, girdiği bir çok pozisyonu değerlendirimedi. Karşılaşmanın 42'inci dakikasında orta sahadan sol kanata atılan pasta Mehmet Çiloğlan topla buluştu, rakiplerinide çalımlayan Mehmet, topu ceza sahası içine kale önüne topu ortaladı, Hüseyin Çelik'e ise sadece dokunmak kaldı ve Hüseyin aradaki farkı 1'e indirdi. Golü bulan Belediyespor, ataklarını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısının bitine 1 dakika kala Belediyespor, korner atışı kazandı, atışı kullanan Kerem topu ceza sahası içine ortaladı. Orhangazispor savunma oyuncusu Metehan topa eli ile müdahale etti ve hakem panaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Hüseyin kendisinin ve takımının ikinci golüne imza atarak, maçta 2-2'lik beraberliği sağladı ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

 

 

BELEDİYESPOR İKİNCİ YARIDA ETKİSİZ KALDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında istediği futbolu sahaya yansıtamayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, zaman zaman rakibinin ataklarını kesmeye çalıştı. Oyuncu değişiklikleri ile rakip kalede gol arayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, özellikle ileri uçta Hüseyin ve Ömer Halis ile etkili olmaya çalıştı. Girdiği pozisyonlardan sonuç alamayan temsilcimiz, 90 dakika sonunda sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Belediyespor aldığı bu beraberlik ile puanını 22 yaparken, 13'üncü sırada yer aldı. www.marasmanset.com Haber: Mahmut Beyaz

 

 

 

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz