Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a AK Grup tarafından, 50 bin TL'lik maddi yardım yapıldı.
Ligin ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen ve ikinci yarıyada iyi bir başlangıç yapan Belediyespor'a, böylelikle ilk maddi destek gelmiş oldu. Kulüp binasında düzenlenen törenle AK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıraç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi'ye temsili olarak 50 bin TL'lik çeki teslim etti.
 
TANRIVERDİ: 'HEDEFE ODAKLANDIĞINIZ ZAMAN O KÜLFETE KATLANMAK ZORUNDASINIZ'
Düzenlenen toplantıda konuşan Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, Alt liglerde yer alan Spor Kulüpleri'nin genel itibari ile halkın yardımları ile ayakta durduğunu söyledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un bin 400 civarında futbol, voleybol, yüzme, güreş ve benzeri spor dallarında lisanslı sporcuları olduğunu belirten Tanrıverdi, "Hedefe odaklandığımız zaman bunun yanında bir de maddi külfet getiriyor. Hedefe odaklandığınız zaman o külfete katlanmak zorundasınız. Ama biz mevcut ekonomik model içerisinde bunu yapabilirsek bizim için çok daha iyi olur düşüncesindeyiz. Bu sezon başında beyanatlarımız olmuş ve bu beyanatlarımıza sadık kalmak şartı ile yolumuza devam ediyoruz. Beyanatımız hedef ileriye doğru kendi öz kaynaklarımız ile, kendi gençlerimiz ile, kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla hedefe ulaşalım düşüncesinde olduğumuz için bu yıl içinde bizlerden bir şey beklemeyin sadece durumu idare edebilecek şekilde olursak kafi demiştik. Bu kapsamda da alt yapıya önem verip, gelecek yıllara alt yapıdan yetiştireceğimiz sporcularla, kendi öz kaynaklarımızla neticeye daha iyi ulaşacağız kanatindeyim. Dolayısı ile bu yıl ilk olarak gençlerimizi Akademi liglerine dahil ettik. Burada da gençlerimiz gösterdikleri performans ile iyi yoldalar. Akademi liginde bir çok büyük takımların alt yapı kategorileri ile karşılaşıyoruz. Bu yapılanmamız içerisinde gördük ki Belediyespor'un borcu geçen yıla oranla artmadan, yüzde 10 gibi bir rakam düşmüştür" dedi.
 
KIRAÇ: 'BİZ SADECE BURADA BİR KIVILCIMI ATEŞLEMİŞ OLUYORUZ'
AK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıraç'da, "Kahramanmaraş her konuda bir numara olmalıdır, bu spor adınada böyledir. İleriki süreçte inşallah 1. Ligde olacak. Bu tür oluşumlar toplumu temsilen bir mücadele verir. Biz Kahramanmaraşlılar olarak işin manevi boyutunun farkındayız. Biz sembolik bir rakamla bir katkıda bulunmak istedik. Büyük başarılar bir kıvılcımlarla sonuca gider, geçen günlerde Kıraç inşaat olarak Kahramanmaraşspor'a toplumun katkısı anlamında bir organize yapıldı. Bu organizasyonlar ile bu süreçte gerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, gerek Kahramanmaraşspor adına Kahramanmaraş'ta yaşayan bu ülkenin bu nimetlerinden istifade eden işadamlarımız inşallah bu işin farkına varacaklar. Biz sadece burada bir kıvılcımı ateşlemiş oluyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte desteğimiz büyüyerek devam edecektir" şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, AK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıraç'a Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.
Düzenlenen törene, Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, AK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıraç, Kıraç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kıraç ve Belediyespor Kulüp As Başkanı Bekir Kılıç katıldı.
 
PAYASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Payasspor maçının hazırlıklarına başladı.
Ligin ikinci yarısına kadrosunu güçlendirerek başlayan ve ikinci yarının lik maçında Adliyespor maçından galibiyetle ve geçen haftada deplasmanda Etimesgut Belediyespor'dan 1 puan alan temsilcimiz, ligin 22. hafta maçında konuk edeceği Payaspor maçının hazırlıklarına start verdi.
Kendi tesislerinde Teknik Sorumlu Halil Yücel nezaretinde çalışmalara başlayan Belediyespor, tam kodro ile çalışmalarına başladı.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz