Ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor , oynadığı hazırlık maçında Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.
Kamp yaptığı otelin sahasında hazırlıklarına devam eden Mavi Fırtına, ilk oynadığı hazırlık maçında Kırıkhanspor’u 2-1 mağlup etmişti. Ikinci hazırlık maçında ise temsilcimiz, 3. Lig temsilcisi Van Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, rakibi karşısında etkili bir oyun oynayarak Kemal ve Hüseyin Çelik’in attığı goller ile maçtan 2-0 galip gelmesini bildi.


Rüzgarlı bir havada oynanan maçta ilk yarıda yakaladığı bir çok pozisyonu gole çeviremeyen Mavi Fırtınalı oyuncular, 35. Dakikada Hüseyin’in pasında Kemal topu kalecinin sağından filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgara karşı oynayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, rakip takımın ataklarında yerinde müdaheleler yaparak gol şansı vermedi. Genç oyuncu Ali Özdiller oynadığı güzel oyunla defansta güven verdi. Karşılaşmanın 79. Dakikasında Ümit’in pasında Hüseyin Çelik, topu kalecinin solundan filelere göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü attı. İlerleye dakikalarda başka gol olmayınca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Büyükşehir Belediyespor kampından bulunan ve hazırlık karşılaşmasını izleyen Kulüp As Başkanı Bekir Kılıç, maç sonu yapmış olduğu açıklamada; "Takımımız Van Büyükşehir Belediyespor karşısında güzel ve etkili bir oyun oynayarak 2-0 galip geldi. Soğuk havaya rağmen oyundan düşmeyen ve 90 dakika boyunca etkili ve iyi bir futbol oynayarak galibiyetle ayrıldık. İnşallah ikinci yarının ilk maçı olan Adliyespor maçına kadar eksiklerimizi tamamlayarak lige hazır şekilde gireceğiz" dedi.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz