Bu sezon aldığı sonuçlar ile inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen ve puan sıralamasında iyi bir konumda bulunmayan Kahramanmaraşspor, artık her maçı final havasında görüyor.Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Zonguldak Kömürspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybeden Kırmızı-beyazlılar, yarında deplasmandaAnadolu Üsküdar 1908sporla karşılaşacak.Kırmızı-beyazlılar, hafta başından itibaren Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde Üsküdar maçına hazırlanırken, yapılan antrenmanlarda oyuncalar arasında forma hırsı göze çarptı. İyi bir kadro derinliğine sahip olan kırmızı-beyazlı ekipte, özellikle genç oyuncular forma şansı bulmak için antrenmanda kendilerini göstermeye çalıştı. Teknik Sorumlu Mehmet Bulut, yapılan çalışmalarda futbolcuları yapılan hatalara karşı sık sık uyardı. Tam anlamıyla bu maça hazır hale gelen temsilcimiz, bugün Havayolu ile İstanbul’a gidecek.Oynanacak olan bu maçta 3 puan hedefleyen Kahramanmaraşspor, galip gelerek üst sıralara çıkmak istiyor.Anadolu Üsküdar-Kahramanmaraşspor mücadelesi yarın İstanbul 15 Temmuz stadında oynanacak. Maçı ise, Isparta bölgesinden Şeref Taştan yönetecek.

‘ARTIK PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ KALMADI’

Artık her maçı final havasında gördüklerini belirten Teknik Sorumlu Mehmet Bulut, Anadolu Üsküdar maçından galibiyetle dönmeyi arzuladıklarını söyledi.Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ifade eden Bulut, “Artık inişli çıkışlı bir grafik sergilemek istemiyoruz. Çünkü ikinci yarı maçlarını oynuyoruz. Dolayısıyla puan olarak küme düşme hattına daha yakınız.Onun için her maçı final havasında görüyoruz. Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı.Bizim için oynadığımız maçlar geride kaldı. O maçları unutup, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Önümüzdeki en yakın maçta Anadolu Üsküdar maçı. Bu maçı deplasmanda oynayacağız, bizim için zor bir karşılaşma olacak ama takım olarak bu maça en iyi şekilde hazırlandık, inşallah sahada güzel oyunumuzu gollerle süsleyerek galibiyetle ayrılırız” dedi.

‘YAKUP RAMAZAN ZORLU, 8 MAÇTIR GOL ATAMIYOR’

Öte yandan Kahramanmaraşspor’un golcü futbolcusu Yakup Ramazan Zorlu, 8 maçtır gol atamıyor. Sezon başından İstanbulspor’dan transfer edilen tecrübeli futbolcu Ramazan Zorlu, Ligin ilk yarısında attığı gollerle takımının galip geldiği maçlarda büyük rol oynamıştı. En son ligin 14. Haftasında Pendikspor maçında gol atan Ramazan Zorlu tam 8 haftadır rakip kalelere gol atamadı. Zorlu, Kahramanmaraşspor formasıyla şu ana kadar 9 gole imza atarken, oynanacak olan Anadolu Üsküdar maçında temsilcimizin en büyük gol silahı olacak.

RAKİP 22 PUANA SAHİP

Rakip Anadolu Üsküdar 1908spor, 23 puanla 15. Sırada bulunuyor. Oynadığı 22 maçta 5 galibiyet, 9 mağlubiyet, 8’de beraberlik aldı.Ligin ilk yarısında oynanan maçta temsilcimiz Kahramanmaraşspor, kendi sahasında Anadolu Üsküdar’ı 3-0 mağlup etmişti.

Haber: Adem Merk

Editör: Mahmut Beyaz