Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Alpedo Kahramanmaraşspor, maç saatini bekliyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Ligde bu sezon kötü günler geçiren ve aldığı sonuçlar ile küme düşme hattı içerisine yaklaşan kırmızı-beyazlıların Pendik maçını kaybetmeye tahammülü yok. Ligde 14. Sırada yer alan temsilcimiz, bu maçı kazanarak bir nebzede olsa alt sıralardan kurtulmak istiyor. Hafta başından beri Teknik Sorumlu Ufuk Uysal nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Pendikspor maçına hazırlanan temsilcimiz, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Antrenör Uysal, hafta içinde yapılan antrenmanlarda eksik noktalar üzerinde durdu. Kaybetmeye tahammülü olmayan Aslanlar, galibiyete odaklandı. Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor- Pendikspor karşılaşması saat 14:30'da başlayacak.
 
TARAFTAR EN BÜYÜK GÜÇ OLACAK
Ligde alınan kötü sonuçlar nedeniyle Kahramanmaraşspor'un kendi evinde oynadığı maçlarda taraftar sayısıda düşmüştü. Oynanacak olan Pendikspor maçında taraftar etkisi ise büyük olacak. Hafta içinde taraftar grupları sosyal medya üzerinden ve kentin çeşitli yerlerine astıkları afişler ile halkı bu maça davet etti. Pendikspor maçında taraftarlar, takımın galibiyete ulaşması için tribünlerde doksan dakika süresince susmayarak moral aşılayıp futbolcuları ateşleyecek.
 
GOL SİLAHI MENDERES OLACAK
Kahramanmaraşspor'un Pazar günü kendi evinde oynayacağı Pendikspor maçında en büyük gol silahlarından birisi Mehmet Menderes Önkuzu olacak. Bu sezon Kahramanmaraşspor forması ile çıktığı maçlarda 10 gole imza atan tecrübeli futbolcu, bu maçtada takımının gol yollarındaki en önemli isimlerinden birisi olacak. Kahramanmaraşspor'un defans mevkiinde yer alan futbolcusu Hakan Vural Koçarslan, Sarı kart cezası nedeniyle oynanacak olan Pendikspor maçında görev alamayacak.
 Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz