Kahramanmaraşspor yarı kendi saha ve seyircisi önünde Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu maçı da kazanarak yeniden bir seri yakalamak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, lige kötü bir başlangıç yaparak ilk üç maçta mağlubiyet almıştı. Artık bu haftada sonra dirilişe geçen Kırmızı-beyazlılar beş haftalık puan serisi yakalamış, bu puan serisini de Fatih Karagümrükspor’a ve Bucaspor’a mağlup olarak bozmuştu. Alınan iki maçlık mağlubiyet sonrası yeniden bir puan serisi yakalamak isteyen temsilcimiz, hafta içerisinde ligin 11. Haftasında deplasmanda Ofspor ile karşılaşmış, maçtan 2-0’lık galibiyetle dönerek haftayı üç puanla kapatmıştı. Aslanlar, yarın ise grubun güçlü takımlarından Kocaeli Birlikspor’u 12 Şubat stadyumunda konuk edecek. Ofspor karşısında alınan galibiyet sonrası kendi evinde oynayacakları Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarını Teknik sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde tamamladı. Yapılan çalışmalarda Kırmızı-beyazlı takımda futbolcuların motivasyonunun oldukça yüksek olduğu gözlendi. Geçtiğimiz hafta Ofspor karşısında alınan galibiyet sonrası yeniden bir çıkış yakalama hesapları yapan Kahramanmaraşspor, Kocaeli Birlikspor’u mağlup ederek, üst sıralara doğru çıkmak istiyor. Takımda tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Yarın 12 Şubat stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor-Kocaeli Birlikspor karşılaşması saat 13:00’da başlayacak maçı ise Ankara Bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek.  

TAKIMIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ TARAFTARLAR

Oynanacak olan Kocaeli Birlikspor maçında Kahramanmaraşsporlu taraftarlar takımlarını yine yalnız bırakmayacak.  Her zaman takımlarının kötü zamanında tribünde 12. Adam görevi yapan Kahramanmaraşspor taraftarı Kocaeli Birlikspor maçı öncesi sosyal medyada örgütlenerek takımlarına destek vermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezona oranla bu yılki alınan başarılı sonuçlar nedeniyle tribünler biraz hareketlenmeye başlarken yarın oynanacak maçta da taraftarlar şimdiden maç saatini sabırsızlıkla bekliyor. 

KABAN ÇALIŞMALARINI ALT YAPIDA SÜRDÜRÜYOR!

Öte yandan ligin 10. Haftasında kendi evinde Bucaspor’a 2-1 mağlup olan Kahramanmaraşspor’da bu maçtan sonra Selçuk Kaban kadro dışı bırakılmıştı. En son oynanan Ofspor maçından kadroya alınmayan sağ kanat futbolcusu Selçuk Kaban, Kocaeli Birlikspor maç kadrosuna da alınmadı. Kaban çalışmalarını Kahramanmaraşspor’un Akademi Ligi takımları ile sürdürüyor.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ YAKUP RAMAZAN

Kocaeli Birlikspor maçında Kahramanmaraşspor’un gol umudu yine Yakup Ramazan Zorlu olacak. Sezon başında Kahramanmaraşspor’un İstanbulspor’dan transfer ettiği tecrübeli futbolcu Zorlu, attığı gollerle Kahramanmaraşspor’u başarıya taşıyor. Bu sezon Kırmızı-beyazlı forma ile 10 maça çıkan Zorlu, rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Yarın oynanacak olan Kocaeli Birlikspor maçında da temsilcimizin en büyük gol umudu yine Yakup Ramazan olacak.

Editör: Mahmut Beyaz