Alpedo Kahramanmaraşspor da, Pendikspor karşısında maçın son dakikasında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon kötü günler geçiren Alpedo Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligin 30. Hafta maçında Pendikspor’u konuk etmiş ve 2-2 berabere devam eden maçta son dakikada bulduğu gol ile rakibini 3-2 mağlup ederek ligde kalma adına önemli bir galibiyet almıştı. Önceki haftalarda kaybettiği puanlar ile küme düşme potasına yaklaşan kırmızı-beyazlılar, aldığı bu önemli galibiyetle küme düşme potasından da uzaklaştı. Pendikspor karşısında alınan galibiyet ile hem futbolcular, hem de taraftarlar büyük sevinç yaşarken, bu sevinç ise hala devam ediyor. Kahramanmaraşspor en son kendi sahasında ligin 21. Haftasında Kırklarelispor’u 2-1 mağlup etmiş ve 3 puanla almıştı. 8 maçtır galibiyet yüzü görmeyen temsilcimiz, Pendikspor karşısında ligin 30. Hafta maçında galibiyetle tanışabildi. Bu sonuçla Kahramanmaraşspor, 30 puanla 13. Sırada yer aldı.  Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor’a konuk olacak.

GALİBİYETTE TARAFTAR BÜYÜK ETKEN OLDU
Oynanan Pendikspor maçında Kahramanmaraşsporlu taraftarlar, alınan galibiyette büyük bir rol oynadı. Geçtiğimiz hafta içerisinde gerek sosyal medyada, gerekse şehrin çeşitli yerlerine asılan afişlerle halkı bu maça davet eden taraftarlar, tribünde 12. Adam görevini üstlendiler. Maçta 90 dakika boyunca takıma desteğini esirgemeyen taraftarlar, bu önemli maçta Kahramanmaraşspor’un galip gelmesinde büyük bir etken oldu.

RECEP YAŞAR KADRODA YER ALDI
Kahramanmaraşspor’un golcü futbolcuları arasında yer alan ve Teknik Sorumlu İzzet Kazancı’nın istifa ettiği günlerde disiplinsiz davranışları nedeniyle Yönetim tarafından sezon sonuna kadar kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Recep Yaşar, hafta içinde affedildi. Yaşar, Teknik Sorumlu Ufuk Uysal tarafından Pendikspor maç kadrosuna dâhil edilerek karşılaşmanın 57. Dakikasında oyuna dahil oldu.

BEKÇİ, SON GOLE İMZA ATTI
Kahramanmaraşspor’un orta saha futbolcusu Volkan Bekçi, Pendikspor maçında attığı son dakika golü ile takımını sırtlayan isim oldu. İki yıldır Kahramanmaraşspor formasını başarılı ile giyen ve attığı ara pasları ve uzaktan attığı goller ile bilinen tecrübeli futbolcu Bekçi, hafta sonu oynanan ve 2-2 devam eden maçta kimsenin beklemediği bir anda yaklaşık 25 metreden kaleye gönderdiği top filelerle buluşmuş ve Kahramanmaraşspor’un galibiyetine imza atmıştı. Attığı gol ile büyük sevinç yaşayan Bekçi, gol sonrası asker selamı verdi.

HAZIRLIKLAR YENİDEN BAŞLIYOR
Öte yandan Pendikspor karşısında alınan galibiyet sonrası futbolculara bir günlük izin verildi. Verilen izin yarın sona ererken Kahramanmaraşspor, Teknik Sorumlu Ufuk Uysal nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadı’nda hafta sonu ligin 31. Hafta maçında deplasmanda oynayacağı Bayrampaşaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
  Haber: Mahmut Beyaz
 
Editör: Mahmut Beyaz