Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın lige kötü bir başlangıç yapan Kırmızı-beyazlılar, 5 haftalık periyotta henüz galibiyetle tanışamadı. Ligin ilk maçında deplasmanda Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olarak sezona yenilgi ile başlayan temsilcimiz, sonraki haftalarda Şanlıurfaspor ve Konya Anadolu Selçuk ile berabere kalmış, 4. Hafta maçında da kendi saha ve seyircisi önünde Fatih Karagümrükspor’a 1-0 mağlup olmuştu. Karagümrük maçı sonrası 5. Haftada Darıca deplasmanına konak olan ve bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Aslanlar, buradan da 2-2’lik beraberlikle dönmüştü. 5 haftalık maratonda 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak bu sezon henüz galibiyet yüzü görmeyen Kahramanmaraşspor, yarın taraftarı önünde grupta son sıralarda yer alan Tokatspor’u ağırlayacak. Hafta başından bu yana Teknik Adam Erdal Alparslan yönetiminde Tokatspor karşılaşmasının hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdüren Kahramanmaraşspor, galibiyet parolasıyla bu maça hazırlandı.

ERDAL HOCA OYUNCULARI SIK SIK UYARDI
Hafta içi yapılan antrenmanlarda takımın eksik olduğu noktalar üzerinde duruldu. Tam anlamıyla Tokat maçına hazır olmak isteyen Teknik Direktör Mehmet Erdal Alparslan, oyuncularını sıkı sık uyararak eksik noktaların giderilmesi için çalışmalar yaptı.

FORMA HIRSI DİKKAT ÇEKTİ
Bu sezon yeni bir kadro kuran Kahramanmaraşspor’da yapılan antrenmanlarda oyuncalar arasında forma hırsı göze çarpıyor. İyi bir kadro derinliğine sahip olan kırmızı-beyazlı ekipte, özellikle genç oyuncular forma şansı bulmak için antrenmanda kendilerini göstermeye çalışıyor.

 

MAÇ YARIN
12 Şubat Stadı’nda yarın oynayacağı karşılaşmanın provasını yapan temsilcimiz, maç saatini beklemeye başladı. Yarın saat 19.00’da oynanacak olan Kahramanmaraşspor-Tokatspor karşılaşmasını İzmir bölgesinden Erdem Temel yönetecek.

“İNŞALLAH MAÇTAN GALİP GELİP 3 PUANIN SAHİBİ OLUP ÇIKIŞA GEÇERİZ”

Teknik Adam Erdal Alparslan, Tokatspor maçını kazanarak, çıkış yakalamak istediklerini ifade etti. Bu galibiyete önemli ölçüde ihtiyaçlarının olduğunu belirten Alparslan şöyle konuştu: “Tokatspor maçını kazanarak, istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maça mutlak galibiyet için hazırlandık. Bu maçta saha ve seyirci avantajını da en iyi şekilde kullanarak sonuca gitmeyi arzuluyoruz. Takımımız her maç gerçekten iyi mücadele ediyor, ama bir türlü sonuca gidemiyoruz. Bizim için oynadığımız maçlar geride kaldı. O maçları unutup, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. İnşallah yarın oynayacağız maçtan galip gelip 3 puanın sahibi olup çıkışa geçeriz.”

Haber: Aziz Çevlik



 



 

Editör: Mahmut Beyaz