Mücadele ettiği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk beş maçında 2 galibiyet ve bir de beraberlik alarak geçmiş yıllara göre iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor, sahasında Eyüpspor’u konuk etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Van Spor Futbol Kulübü’ne 1-0 mağlup olarak taraftarlarını üzen Kırmızı-Beyazlılar, Eyüpspor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Karşılaşmaya saha ve seyirci avantajını kullanarak iyi bir başlangıç yapan Piserro Kahramanmaraşspor, rakip kalesinde önemli gol pozisyonlarına girdi. Dakikalar 17’yi gösterdiğinde Cerem Talha sol kanattan topla buluştu. Rakip savunma oyuncusunu geçerek kaleciyle karşı karşıya kalan Cerem Talha, şık bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu ve maçtaki tek golü kaydetti. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki ekipte önemli gol pozisyonları yakalasada tabelayı değiştiremedi. Karşılaşma, temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Hanesi 3 puan daha yazdıran temsilcimiz, 10 puanla 7’nci sıraya yükseldi.

Kahramanmaraşspor, önümüzdeki hafta maçında deplasmanda Kastamonuspor 1966’ya konuk olacak.

STAT: 12 Şubat
HAKEMLER: Erkan Engin, Suat Güz, Mehmet Akıncık
PİSERRO KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan- Hüseyin Cihan, Nuri Melih, Emrullah(Dk.85 Burak Can Kunt), Haluk(Dk.68 Yasin), Fatih Kamacı, Cerem Talha, Gökhan, Fatih Çiplak, Rıdvan, Abdullah(Dk.61 İsa)
EYÜPSPOR: Alp- Göksu(Dk.77 Muhammet Sercan Türkeri), Muharrem, Uğur Mustafa, Berkan Burak Turan(Dk.80 İzlem Anıl), Mahsun(Dk.68 Harun), Gürcan, Eren, Muhammet Yeşil, Ali, Metehan
GOLLER: Dk.17 Cerem Talha (Piserro Kahramanmaraşspor)
SARI KARTLAR: Emrullah, Fatih Çiplak, Özkan (Piserro Kahramanmaraşspor) - Muharrem, Berkan Burak Turan, İzlem Anıl (Eyüpspor)

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz