Kahramanmaraşspor, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta rakibi Hacattepespor ile 0-0 golsüz berabere kaldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Kahramanmaraşspor, 14 hafta maçında sahasında Pendikspor’u konuk etmiş rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Bu maçta hakemin yanlı tutumu nedeniyle maç içerisinde ve maç sonunda olaylar çıkmış, çıkan olaylar nedeniyle Kahramanmaraşspor’a bir maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Hafta sonu ligin 15. Hafta maçında kendi sahasında Hacattepespor’u konuk eden temsilcimiz, cezası nedeniyle bu maçı seyircisiz oynadı. 12 Şubat Stadında oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle tamamlandı.

 

GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDIK

12 Şubat Stadyumunda oynanan karşılaşma ev sahibi ekip Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başladı. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle mutlak 3 puana ihtiyacı olan Kahramanmaraşspor, maçın ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı. İlk yarıda rakibinin baskısına maruz kalan kırmızı-beyazlı ekip zaman zaman kendi kalesinde tehlikeli pozisyonlar atlattı. İleri uçta Yakup ve Hayrettin ile  etkili olmaya çalışan kırmızı-beyazlılar, ara ara gerçekleştirdiği ataklarda rakip kalede istediği pozisyonlara girdi ve bunları gole çeviremedi. 90 dakika sonu 0-0 beraberlikle sona ererken temsilcimiz, aldığı bu sonuçla puanını 16’ya yükseltti.

 

TARAFTARLAR ÇATIDAN DESTEK VERDI

Bu arada Kahramanmaraşspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada taraftarlar maçı bazı apartmanların çatı katına çıkarak izledi. Burada da sanki trübündeymiş gibi takımlarına tezahüratta bulanan taraftarlar, takımlarına maç boyunca destekte bulundu.

Haber: Mesut Benli

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz