Geride kalan son 5 sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de boy gösteren ve kümede kalmayı başaran Kahramanmaraşspor, 2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarına Yardımcı Antrenör Osman Bozkurt yönetiminde start vermişti. Geçtiğimiz sezon geniş bir kadro derinliğine sahip olan Kırmızı-beyazlılarda, 15 futbolcunun sözleşmesi sona ererken, bazı futbolcuların da sözleşmesi devam ediyor. Sözleşmesi süren futbolcularla 2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarına başlayan Kahramanmaraşspor, kendi tesislerinde günde çift idman ile çalışmalarına devam ediyor.

TEKNİK ADAM NETLEŞMEDİ

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör olarak düşünülen Sportif Direktör Adnan Erkan’ın Ankaragücü ile el sıkışması sonrası hoca arayışlarına giren Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktör belirsizliği yerini koruyor. Şu ana kadar Teknik Direktörlük konusunda birçok isimle görüşen Kahramanmaraşspor Kulübü, bu hafta sonuna kadar bir hocayla anlaşması bekleniyor.

İÇ VE DIŞ TRANSFER SÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezonlara oranla yeni sezonda daha kısıtlı bir bütçe ile yola devam edecek gibi görünen Kırmızı-beyazlılar, iç ve dış dış transferde girişimlerini sürdürüyor. İç transferde sözleşmesi biten Kaleci Özkan ve orta saha oyuncusu Yusuf Emri ile yeniden anlaşan Aslanlar, dış transferde ise Ankarademirspor'dan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Çağatay Çeken ile anlaşma sağladı. Anlaşma sağlanan futbolcular şehre gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

BİRKAÇ GÜNE KADAR GÖRÜŞME YAPILACAK

Geçtiğimiz aylarda memleketi Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile bir araya gelerek takımın durumunu ele almıştı. Başkan Ceyhan’dan takımın son durumu hakkında bilgiler alan Ünal, takım için gerekli desteğin verilmesi sinyalini vermişti. Bunun üzerine Başkan Ceyhan, birkaç gün içerisinde girişimler yapacak ve takımın rotasını belirleyecek.


 

Editör: Mahmut Beyaz