Alpedo Kahramanmaraşspor, yarın 12 Şubat Stadyumunda Lig’in 12’inci hafta karşılaşmasında Anadolu Üsküdar Belediyespor’u konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Lig’in 12’inci hafta maçında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üsküdar Belediyespor takımıyla karşılaşacak. Temsilcimiz, hafta içerisinde Orduspor ile deplasmanda karşılaşmış bu maçtan 2-0’lık galibiyetle dönmüştü. Bu alınan galibiyetle büyük bir moral bulan kırmızı-beyazlılar, bu moral ve motivasyonla Anadolu Üsküdar Belediyespor maçına hazırlandı. Sportif Direktör İzzet Kazancı nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Anadolu Üsküdar karşılaşmasına hazırlanan ekibimizde, tek hedef bu karşılaşmadan da 3 puan almak. Kırmızı beyazlılar ligde oynadığı 11 karşılaşma 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4’de mağlubiyet alarak, 15 puanla 10’uncu sırada bulunuyor.

‘TAKIM OLARAK GALİBİYETE ODAKLANDIK’
Yarın konuk edecekleri Anadolu Üsküdar Belediyespor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Kahramanmaraşspor Sportif Direktörü İzzet Kazancı, takım olarak galibiyete odaklandıklarını söyledi. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ifade eden Kazancı, “Artık inişli çıkışlı bir grafik sergilemek istemiyoruz. Orduspor galibiyeti bize iyi geldi. Bu maçla iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı yarın oynayacağımız Anadolu Üsküdarspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Bizim için rakibin büyüğü küçüğü yoktur. Bundan sonraki her maçımızı final havasında görüyoruz ve çalışmalarımızı da ona göre yapıyoruz. Yarınki maçta saha ve seyirci avantajını da en iyi şekilde kullanarak sonuca gitmeyi arzuluyoruz. Takımımız her maç gerçekten iyi mücadele ediyor, ama bir türlü sonuca gidemiyoruz. Bizim için oynadığımız maçlar geride kaldı. O maçları unutup, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. İnşallah taraftarımızın da desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılırız ve ligde üst sıralara doğru yükselişe geçeriz” dedi.

‘CEZALILAR VE SAKAT VAR’
Kahramanmaraşspor’un yarın oynayacağı karşılaşmada sakatlığı bulunan Ramazan Durdu’nun oynayıp oynamayacağı maç günü belli olurken, Orduspor maçının son dakikalarında kırmızı kartla oyun dışı kalan Ahmet Topal ve Volkan Özcan, yarınki karşılaşmada cezası nedeni ile yerlerini alamayacaklar. Kahramanmaraşspor, Nazilli Belediyespor arasında 12 Şubat stadında yarın oynanacak olan maç saat: 13.30’da başlayacak. Maçı ise, İzmir bölgesinden Özgür Sepin yönetecek.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz