Bu sezon aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle alt sıralarda bulunan ve bir türlü istikrar yakalayamayan Kahramanmaraşspor, son oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrılarak adeta beraberliğe abone olmuştu. Artık bir çıkış arayan Kırmızı-beyazlı temsilcimiz, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Fatih Karagümrükspor’u konuk etmiş ve karşılaşmayı 1-0 kazanarak şeytanın bacağını kırmıştı. Fatih Karagümrüspor karşısında alınan 3 puan sonrası moraller yerine gelirken temsilcimiz, bugün ise ligin 27. Hafta maçında İzmir ekibi Bucasporla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Önceki gün havayolu ile İzmir’e giden Kahramanmaraşspor, tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bu maçı da kazanarak seri yakalamak isteyen Kırmızı-beyazlılar da, hedef 3 puan bugün Yeni Buca Stadında oynanacak olan Bucaspor-Kahramanmaraşspor karşılaşması saat 15.00’da başlayacak. Maçı ise İstanbul bölgesi hakemlerinden Selim Özen yönetecek.

‘HER MAÇI FİNAL HAVASINDA GÖRÜYORUZ’

Kahramanmaraşspor, Teknik Sorumlusu Mehmet Bulut, bu maçı da kazanarak bir seri yakalamak istediklerini söyledi. Bulut, “Ligin ilk yarısına iyi başlayamadık ama sonraki haftalarda toparlanma sürecine girip, 18 puan toplayabildik ve ilk yarıyı da bu puanla tamamladık. İkinci yarıya da yaptığımız transferler ile iyi bir başlangıç yapmamıza karşın sonraki haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik sergiledik. Zaten son oynadığımız 5 maçın 4’ünde berabere kaldık ve nitekim geçtiğimiz hafta Fatih Karagükrükspor’u mağlup ederek şeytanın bacağını kırdık. Bu galibiyet bizi takım olarak son derece rahatlattı. Çünkü küme düşme hattına daha yakın bir bölgedeydik, bir nebzede olsa puan olarak rahatladık. Bugün ise deplasmanda Bucasporla karşılaşacağız, zor bur maç olacak. Ama takım olarak bu maçın bilincindeyiz. Hedefimiz buradan 3 puanla dönmek, artık her maçı final havasında görüyoruz. Sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek için mücadelemiz devam edecek” dedi.

RAKİP BUCASPOR

Ligin ilk yarısında 12 Şubat Stadında oynanan maçta Kahramanmaraşspor, rakibi Bucaspor’a 2-1 mağlup olmuştu. Grupta 34 puanla 9. Sırada yer alan Bucaspor, oynadığı 26 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik, 11’de mağlubiyet aldı. İzmir temsilcisi, kadrosunda ise Süper Lig ve PTT Lig’de geçmiş yıllarda forma giymiş Emre Toraman, Veli Kızılkaya, Murat Akyüz, Erkan Taşkıran ve Emre Özkan gibi oyuncuları barındırıyor.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz