Kahramanmaraşspor, deplasmanda karşılaştığı rakibi Fethiyespor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Böylelikle temsilcimiz, son oynadığı 4 maçtan beraberlikte ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen Kahramanmaraşspor, devre arasında kadrosunu da güçlendirerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmıştı. Ligin ikinci yarısına iyi başlamasına karşın Kırmızı-beyazlılar, sonraki haftalarda inişli-çıkışlı grafik sergileyerek bir türlü istikrar yakalayamadı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kırmızı-beyazlılar, ligin 25. Hafta maçında Fethiyespor’a konuk oldu. Fethiye İlçe stadında oynan karşılaşmaya temsilcimiz mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Karşılaşma boyunca her iki takımda skoru korumaya çalışırken, Kahramanmaraşspor, maçın 90+2’inci dakikasında 1-0 öne geçti. Bu skoru koruyamayan Kahramanmaraşspor, 90+4’de kalesinde golü görerek maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Kahramanmaraşspor, aldığı bu sonuçla 28 puanla 13. Sıradaki yerini korudu. Kırmızı-beyazlılar, 26. hafta maçında ise önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Fatih Karagümrükspor’u konuk edecek.

SON 4 MAÇ BERABERE BİTTİ

Bu sezon oynadığı 25 maçta 28 puan toplayan Kahramanmaraşspor, 6 galibiyet, 10 beraberlik, 9’da mağlubiyet aldı. Aldığı sonuçlarla kötü bir sezon geçiren ve bir türlü çıkış yakalayamayan temsilcimiz, son oynadığı 4 lig maçında sahadan beraberlikle ayrılarak 4 haftada 4 puan toplayabildi.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz