Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Ligin 26’ncı haftasında yarın kendi sahasında Bandırmaspor’u ağırlayacak. Aslanlar bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta bulunan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Ligin ilk yarısına kötü bir başlangıç yapmıştı. İlk yarıdaki oynadığı karşılaşmalarda puan toplamakta güçlük çeken Kırmızı-beyazlılar, son haftalara doğru iyi bir çıkış yakalamıştı. İlk yarının son haftalarındaki çıkışı ikinci yarıda da yakalayarak alt sıralardan kurtulmak isteyen Kahramanmaraşspor, devre arasında anlaştığı oyuncularla kadroyu güçlendirmişti. Anlaşma sağladığı 4 oyuncuyla kadroyu güçlendiren temsilcimiz, kanat açığını gidermek için ikinci yarının başında 2 oyuncuyla daha anlaşma sağlamıştı. İkinci yarıya ise ilk yarının aksine göre fırtına gibi bir başlangıç yapan Kırmızı-Beyazlılar, Altay karşılaşması hariç rakiplerinden puanları toplamayı başardı. İkinci yarının ilk maçında Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra 19’uncu haftada Altay’a konuk olan Kahramanmaraşspor, Altay karşılaşmasından da mağlubiyetle dönmüştü. 4 hafta sonra mağlubiyet aldıktan sonra 3 puan hedefleri içine giren Kırmızı-Beyazlılar, daha sonraki oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. 20’nci hafta da Karagümrük’ü kendi sahasında 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Kahramanmaraşspor, 21, 22, 23, 24 ve 25’inci haftalarda da puan kaybı yaşamadı. 21’inci hafta da zorlu Konya deplasmanına giden Kahramanmaraşspor, Konya Anadolu Selçukspor ile 0-0 beraber kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdırmıştı. 22’nci haftada ise Fethiyespor’u kendi sahasında konuk eden Kırmızı-Beyazlılar, bu karşılaşmadan ise 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. 23’üncü hafta ise Kırklarelispor’a konuk olan temsilcimiz, sahada 10 kişi kalmasına rağmen rakibini 1-0 yenmeyi başardı ve önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Topladığı puanlarla iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz, 24’üncü hafta karşılaşmasında Sakaryaspor’u ise kendi evinde 2-1 saf dışı bırakarak puanını yükseltmeyi başardı. Son olarak geçtiğimiz hafta Pazar günü ligin 25’inci hafta karşılaşmasında Silivrispor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, karşılıklı bulduğu gollerle deplasmandan 2-2’lik eşitlikle ayrıllabilmişti. 15’inci haftadan bu yana sadece Altay karşısında mağlubiyet alan Kırmızı-Beyazlılar, ligde 6 haftadır mağlubiyeti olmayan tek takım olarak yer alıyor. İkinci yarıya müthiş bir çıkış yakalayarak başlayan Kırmızı-Beyazlılar, yarın 26’ncı hafta müsabakasında kendi evinde Bandırmaspor’u ağırlayacak. Yarın 12 Şubat Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak olan Kahramanmaraşspor – Bandırmaspor karşılaşmasını Uşak bölgesinden Veli Karakaya yönetecek.

TEKNİK ADAM ALPARSLAN, TAKIMI KENDİNE GETİRDİ
Ligin 15’inci haftasında takımın başına getirilen Teknik Direktör Erdal Alparslan, takımı adeta uçurumun kenarından döndürdü. 14’üncü haftada 7 puanla 17’nci sırada bulunan Kahramanmaraşspor, Erdal Alparslan’ın takımın başına getirilmesiyle birlikte, 13’üncü sıraya yükseldi. Alparslan’dan önceki 14 müsabakada sadece 1 galibiyeti bulunan Kahramanmaraşspor, Erdal Alparslan yönetiminde çıktığı 11 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet aldı. Teknik Adam Erdal Alparslan ile kalan 8 karşılaşmada da puan kaybı yaşamak istemeyen Kırmızı-Beyazlılar, imkânsız da olsa Play-Off’a çıkmak için uğraşacak.

Haber: Hakan Aydın


 


 

Editör: Mahmut Beyaz