Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk maçında deplasmanda rakibi Nazilli Belediyespor’a şanssız bir şekilde mağlup olarak kente puansız dönen temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ikinci hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde lider konumda bulunan İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek. 

Geçmiş yıllara nazaran bu sene işi daha sıkı tutan Kırmızı-beyazlılar, lige “şampiyonluk” hedefiyle start vermişti. Sezon başında oyuncuların performansını artırmak ve birbirleri daha iyi tanımaları amacıyla üç aşamalı bir kamp dönemi geçiren Kahramanmaraşspor, ligin ilk maçı olan zorlu Nazilli Belediyespor deplasmanında mağlup olmasına rağmen tüm Kahramanmaraş’ı umutlandıran bir performans sergilemişti. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz, Kurban Bayramı nedeniyle verilen üç günlük iznin ardından  Altay maçı çalışmalarına başlamıştı. Bugün son antrenmanlarını yapacak olan temsilcimiz, maç saatini beklemeye başlayacak. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılan antrenmanlarda oyuncuların istekli oldukları görülürken, Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde Nazilli Belediyespor maçında yapılan hatalar üzerinde duruldu. 

TARAFTAR SABIRSIZ!

Altay maçı ayrıca Kahramanmaraşspor’un taraftarıyla buluşması açısından dan önemli olurken, karşılaşmaya Kırmızı-beyazlı taraftarların yoğun ilgisinin olması bekleniyor. Geçmiş yıllarda takımın adeta tek destekçisi olarak dikkat çeken taraftarlar, bu sene de takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Bu kapsamda taraftarlar Altay maçı için sosyal medyada örgütlenirken, diğer taraftan da maça davet amaçlı büroşürleri de sokaklarda dağıtıyorlar. İlk maçta alınan mağlubiyeti unutturmak için sahaya çıkacak olan Aslanlar, yarın 12 Şubat Stadyumu’nda saat 19’da Altay’ı ağırlayacak. Mücadeleyi ise İstanbul bölgesi hakemlerinden Sezer Yalçın yönetecek. 

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz