Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden ve son üç sezonda kümede kalmayı başaran Kırmızı-beyazlı ekip yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacak. Geçen sezonki iskelet kadroyu bozmadan 6-7 nokta takviye ile şampiyonluğa oynamak isteyen Kahramanmaraşspor’da, Sportif Direktörlük görevine Hakan Menekşe, Teknik Direktörlük görevine ise Cafer Aydın getirilmişti.

Transfere teknik adam ve sportif direktörle anlaşarak başlayan Aslanlar, iç transferde de sözleşmesi biten oyuncularla tek tek anlaşmaya başladı. Bu kapsamda dış transfer çalışmalarını da sürdüren temsilcimiz, Süper Lig tecrübesi bulunan bir yada iki futbolcuyu kadrosuna katmayı düşünüyor. Kahramanmaraşspor, 2017-2018 futbol sezonu hazırlıklarına 9 Temmuz Pazar günü kendi tesislerinde start verecek. Bu tarihe kadar takımda transfer tamamlanacak ve böylelikle çalışmalara başlanacak. Kendi tesislerinde 10 günlük bir çalışma yapacak olan Aslanlar, iki kamp dönemi geçirecek. Bu kamplardan biri yükleme kampı olurken, diğer kamp ise hazırlık kampı olacak.

TARAFTAR DÖRT GÖZLE MAÇLARI BEKLİYOR

Kahramanmaraşspor taraftarları, Ağustos ayının son haftasında başlayacak olan lig maçlarını dört gözle bekliyor. Özellikle takımın iyi ve kötü gününde her zaman destekçisi olan taraftarlar, yine bu sezonda takımlarını yalnız bırakmayacak. Kahramanmaraşspor’un şampiyonluğa oynayacak olması da şimdiden taraftarları sabırsızlandırırken, bu durum kentte de olumlu bir hava yarattı.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz