Ligde istediği sonuçları alamamasına rağmen oynadığı futbolla gelecek için umut veren Kahramanmaraşspor, 6. hafta maçında yarın kendi saha ve seyircisi önünde SBS İnşaat Kırklarelispor’u konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligin 6. sınavına yarın kendi saha ve seyircisi önünde çıkacak. Bu sezon lige şampiyonluk parolası ile başlamasına karşın ilk 5 haftada istediği puanları hanesine yazdıramayan temsilcimiz, bu haftalarda Nazilli, Altay ve Gümüşhane maçlarında sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. Ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda yine 2. Lig temsilcisi olan Tokatspor’u deplasmanda mağlup ederek kupada tur atlayarak moralli bir şekilde lige dönüş yapan Kahramanmaraşspor, devam eden haftalarda ise sahasında Konya Anadolu Selçukspor ve deplasmanda Fethiyespor’la berabere kalarak bu maçlarda 2 puan topladı. Zorlu deplasmandan alınan 1 puan’a taraftarlarında beklentisi eklenince Aslanlar, SBS İnşaat Kırklarelispor maçına daha sıkı hazırlandı. Fethiye maçı sonrası ara vermeden tesislerinde SBS İnşaat Kırklarelispor maçına hazırlanan Kahramanmaraşspor hedefe kitlendi. Yarın 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak olan Kahramanmaraşspor- SBS İnşaat Kırklarelispor mücadelesi saat 18.00’da başlayacak. Maçı ise Sivas bölgesi hakemlerinden Adem Sarıtaş yönetecek.

YAKUP RAMAZAN TAKIMA DÖNDÜ!
Öte yandan ligin ilk maçı olan Nazilli karşılaşmasında kasığından sakatlanan golcü futbolcu Yakup Ramazan Zorlu’nun tedavisinin tamamlandığı ve takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor formasıyla 12 gole imza atan ve takımın ligde kalmasında büyük rol oynayan Yakup Ramazan, bu sezonda takımın en büyük gol ümitlerinden birisi olurken, bu sezon sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemedi. Kasığındaki sakatlığı nedeniyle yaklaşık 5 hafta sahalardan uzak kalan golcü futbolcu, Teknik Sorumlu Cafer Aydın’ın görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak. Ancak Aydın’ın sakatlığının geçtiği ilk haftada golcü oyuncuyu riske atmayacağı öngörülüyor. 

Haber: Hakan Aydın 

Editör: Mahmut Beyaz