Kadınlar 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Hatay Tavla Gençlikspor'u 10-0 mağlup etti.
Ligin 8'inci hafta maçında grubunda lider ve namağlup durumda bulunan Anadolu Gençlikspor, grubunda 10 puana sahip ve 5'inci sırada bulunan Hatay Tavla Gençlikspor'u, Batıpark futbol sahasında konuk etti.
Hakemin başlama düdüğü ile birlikte karşılaşmanın daha ilk dakikalarında golü bulan Yeyil-siyahlılar, rakibi kalesinde geliştirdiği ataklarla teklikeli pzisyonlar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında adeta rakibini sahadan silen Anadolu Gençlikspor, maçın ilk yarısını 6-0 önde tamamladı. 6-0'ın verdiği rahatlıkla ikinci yarıya çıkan temsilcimiz, yine bu yarıda da rakibine pozisyon vermedi. Rakibini kendi yarı sahasına hapseden Anadolu Gençlikspor, maçın ikinci yarısında da 4 gol daha bularak sahadan 90 dakika sonunda 10-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Anadolu Gençlikspor, aldığı bu galibiyetle grubunda puanını 22 yaparken liderliğinide sürdürdü. Anadolu Gençlikspor, ligde attığı 73 golle en çok gol atan takım ünvanını ise elinde bulundurmaya devam etti. Bu hafta ligde 8'inci hafta maçları geride kalırken, gelecek hafta oyananacak 9'uncu hafta maçları ile ligin ilk yarısı tamamlanacak. Temsilcimiz Anadolu Gençlikspor gelecek hafta maçında ise Gaziantep Güneykentspor takımına konuk olacak.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz