Aslan, mağlubiyetle döndü

Alpedo Kahramanmaraşspor, deplasman da rakibi Pazarspor’a 1-2 mağlup oldu. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor, dün Rize Pazarspor’a konuk oldu. Temsilcimiz, karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerle rakibine 1-2 mağlup oldu. Teknik Sorumlu Taner Gülleri’nin takımın başına getirilmesi ile bir hava yakalayan ve ligde de son 5 maçında hem içerde, hem dışarda kaybetmeyen Kahramanmaraşspor, dün ligde son sırada bulunan ve hiç galibiyeti bulunmayan Pazarspor’a mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Hafta içerisinde yaptığı çalışmalar ile bu maça en iyi şekilde hazırlanan kırmızı-beyazlılar, mutlak galibiyet için gittiği deplasmandan eli boş döndü.

GOL ERKEN GELDİ

Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Pazarspor, maçın başlaması ile birlikte Kahramanmaraşspor, kalesinde atak üstüne atak geliştirdi. Daha maçın 11’inci dakikasında Pazarspor, Kahramanmaraşspor kalesinde golü bularak, karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra yedeği golü üstünden çabuk atmak isteyen Kahramanmaraşspor, girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Pazarspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA ATAKLAR SONUÇ VERMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine hızlı başlayan Pazarspor oldu. Pazarspor, 49’uncu dakikada Kahramanmaraşspor kalesinde bir gol daha bularak, maçta 2-0 öne geçen taraf oldu. Pazarspor kalesine gol için yüklenen temsilcimiz, aradığı golü 75’inci dakikada Volkan Bekçi ile bularak, durumu 1-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra Kahramanmaraşspor’un atakları sonuç vermedi ve temsilcimiz sahadan 90 dakika sonunda 1-2 mağlup ayrıldı. Kahramanmaraşspor aldığı bu sonuçla puan sıralamasında 20 puanla 9’uncu sırada yer aldı.

Manşet Haber : Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz