A ve B grubunda toplam 18 takımın mücadele ettiği ligde karşılaşmalar birbirinden çekişmeli maçlara sahne oluyor. Ligin 8. Hafta mücadelesinde oynanan 8 maçta fileler 36 kez havalandı. Ligde A grubunda Türkoğlu Belediyespor, liderliğini devam ettirirken, Pazarcık Aksuspor ise B grubunda liderliği bırakmadı.


PAZARCIK AKSUSPOR ADIM ADIM PLAY-OFF’A KOŞUYOR

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımları B gurubunda mücadele eden Pazarcık Aksuspor, Ligde oynadığı 8 karşılaşmanın hepsini kazanarak liderliğini sürdürüyor. Lige müthiş bir başlangıç yaparak daha ilk hafta da Elbistan Belediyespor’u 6-0 mağlup eden Pazarcık Aksuspor, daha sonra ki karşılaşmalarda ise rakiplerini farklı skorlarla yenmeyi başarmıştı. Galibiyet serisini 8. Haftada da devam ettiren Pazarcık Aksuspor, 8. Hafta karşılaşmasında rakibi Uludazspor’u 6-0 yendi. Bu sonuçla birlikte oynadığı 8 karşılaşmayı da kazanarak 8’de 8 yapan Pazarcık Aksuspor, adım adım Play-Off’a koşuyor.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR GRUBUNDA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Öte yandan Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Takımları A Grubunda yer alan Türkoğlu Belediyespor ise 8. Hafta maçında Kümbetspor’u 4-0 yenerek puanını 19’a çıkardı ve rakipleri ile arasında ki puan farkını açtı.


Sezona yine Pazarcık Aksuspor gibi müthiş bir başlangıç yapan Türkoğlu Belediyespor, ligde oynadığı 7 maçın sadece birinde ( Türkoğlu Belediyespor 0-0 Kahramanmarayspor) berabere kaldı. Diğer oynadığı karşılaşmalarda ise rakiplerini farklı skorlarla yenmeyi başaran ligin güçlü ekibi Türkoğlu Belediyespor, 8. Hafta maçında ise Kümbetspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 19’a çıkardı. Bu durumla birlikte güçlü rakibi Andırın Yeşildağspor ile puan farkını 4’e çıkaran Türkoğlu Belediyespor, Play-Off’a yükselme yolunda büyük bir avantaj sağladı.


Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Takımları arasında oynanan 8. Hafta karşılaşmalarının sonuçları şu şekilde ;

8.hafta 10 Aralık Pazar A Grubu'nda Haftanın Maçlarının sonuçları 

1905 Kahramansarayspor 1-1 Dumlupınarspor 

Kümbetspor 0-4 Türkoğlu Bld. Spor

K.M Gençlerbirliğispor 3-0 Sakaryaspor (Hükmen)

Ekinözü Cela Bld.Spor 0-3 Andırın Yeşildağspor

Afşin Bld.Spor – Bay

8.hafta 10 Aralık Pazar B Grubu'nda Haftanın Maçlarının sonuçları 

Çağlayan Ceritspor 4-4 Elbistan Bld. Spor

Pazarcık Kartalkayaspor 4- 2 Büyüksırspor

As Vefa 4-0 Bertizspor

Pazarcık Aksuspor 6-0 Uludazspor

Maraşgücüspor - Bay


Haber: Hakan Aydın


 

Editör: Mahmut Beyaz