Uzun yıllar maddi sıkıntılar içerisinde zor günler geçiren, iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan’ın başkan olmasının ardından yaptığı başarılı çalışmalarla ekonomik krizi bir nebze de olsa atmasına karşılık büyük bir desteğe ihtiyaç duyan Piserro Kahramanmaraşspor’un kuruluşunun 50’inci yıl dönümü dolayısıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor. Kahramanmaraşspor’un kuruluşunun 50’inci yıl dönümü dolayısıyla hem takıma maddi kaynak sağlamak hem de birlik ve beraberliği artırmak amacıyla Piserro Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın öncülüğünde ‘50. yılda hedef; 46 bin forma’ isimli kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında 46 bin forma satışı hedeflenirken, kampanyanın finali ise bugün canlı yayında forma satışıyla gerçekleştirilecek. Aksu TV’den yayınlanacak canlı yayına ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal katılacak. Ünal, Aksu TV’nin canlı yayınında Kahramanmaraşspor için forma satacak. Canlı yayın programı saat 20:00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde başlayacak. Programa Kahramanmaraşspor gönüllelerinin yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

MAHİR ÜNAL DESTEK VERECEĞİNİ SÖYLEDİ”

Programa ilişkin açıklamalarda bulunan Piserro Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Bu yıl Kahramanmaraşspor’un kuruluşunun 50’inci yıl dönümü, takımız 1969 yılında kuruldu. Bu noktada biz takıma hem maddi destek sağlamak hem de 50’inci yıla özel anısı kalması adına daha önce hiç yapılmamış bir kampanya başlatmıştık. Daha önce küçük çalışmalar yapıldı ama bu kadar büyüğünü ilk defa yapıyoruz İnşallah utanmayız. Kuruluşumuzun 50’inci yılında ‘Hedef 46 bin forma’ diye bir kampanya başlattık. Hedef 46 bin forma diyerek yola çıktık, bunu daha önce ulusal kanallarda ve kendi yerel kanallarında başka takımlar yaptılar. Bu noktada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal bize büyük destek verdi. Aksu Tv aracılığıyla da bu projenin finalini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın da katılacağı canlı yayınla yapacağız” dedi.

100 KİŞİLİK GÖNÜLLÜ BİR EKİP OLUŞTURDUK”

hedeflerinin 46 bin rakamını geçmek olduğunu ve bunun da bir milyonu aşkın nüfuslu bir şehirde yapmanın zor olmadığını anlatan Ceyhan, “Bu kampanya süresi boyunca futbol deyimiyle sahada basmadık yer bırakmadık, şehrimizin her tarafını, kurumları, kişileri, esnafları birebir olarak forma satışıyla ilgili ziyaretler gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz 46 bin rakamını fazlasıyla geçmek. Çünkü Kahramanmaraş 1 milyon 100 bin nüfuslu bir şehir, matematik olarak bakarsanız her 100 kişiden dört tanesi bir forma alacak ve bu formaların bedelini minimum 69 TL olarak belirledik. Bu da takımımızın kuruluş yılı olan 1969’dan geliyor. 1 milyon 100 bin nüfuslu bir şehirdeki her 100 kişiden 4’ü bu formayı alırsa zaten hedefimiz matematik olarak yakalanıyor. Bu zor bir hedef değil. Gönüllü arkadaşlarımıza en az 10 bin tane formayı bizlerin satması lazım dedik, kurumsal olarak. Her bir gönüllü arkadaşımız 100 tane forma satacak, bu da çok zor bir şey değil” ifadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ HALKI HER ZAMAN SAHİP ÇIKMIŞTIR”

Kahramanmaraş halkı, Kahramanmaraşspor’a her zaman sahip çıkmıştır” diyen Ceyhan, İnşallah bu kampanyayla da bu birliktelik ve beraberlik daha da pekişecek. Bununla ilgili gerekli bütün çalışmaları yaptık. Kahramanmaraş Valiliği’nden izinler alındı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ile de görüştük, o da destek vereceğini belirtti. Diğer belediye başkanlarımızla da görüşmeler yapıyoruz. Herşey yasal bir şekilde ilerliyor. Bununla ilgili bir web sitesi de oluşturduk, çünkü kampanya böyle gelişmek zorunda. Aynı zamanda özel hesap numarası da oluştu derneğin. Bütün paralar makbuz karşılığında ya da direkt İBAN üzerinden yatacak. Kampanya bittiğinde yine Valiliğin görevlendirdiği uzman arkadaşın denetimiyle bu rakamlar tespit edilecek ve o hesap kapatılacak. Bütün bunları yasal bir çerçevede ve şeffaf bir şekilde yapacağız. Süreci de sizlerle, kamuoyuna duyuracağız. Buradan bir kez daha çağrıda bulunuyorum, gönüllü arkadaş sayısı 100 ile sınırlı değil, bu bizim belirlediğimiz çekirdek kadro. Buraya katılmak isteyen tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi de davet ediyoruz. Bu çalışmada bulunmak isteyen herkese kapımız açık” dedi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz