2017 yılının ağustos ayında yapılan 12. Olağan Kongrede Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na 524 delegenin oyunu alan Ertuğrul Doğan seçilmişti. Ertuğrul Doğan’ın seçilmesi sonrası bir genel seçim atlatan MHP, yaklaşan yerel seçim öncesi geçtiğimiz ay İlçe Başkanlıklarında değişiklikler yapmıştı. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşanarak, Ertuğrul Doğan Başkanlığında İl Yönetimi Genel Merkez kararınca feshedildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın imzasıyla Kahramanmaraş il başkanlığına gönderilen yazıda, İl yönetim kurulunun feshedildiği bildirildi. Yazıda şu ifadeler yer aldı: “Parti tüzüğümüzün 52 ve 54’üncü maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34’üncü maddesine göre Kahramanmaraş İl yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir.”

ÖNEMLİ İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ
Verilen fesih kararının ardından yeniden genel merkez tarafından Ertuğrul Doğan İl Başkanı olarak görevlendirilirken, oluşturulan yeni yönetimde önemli isimlerin olması dikkat çekti.

HUMMALI BİR ÇALIŞMANIN İÇERİSİNE GİRİLDİ
Kahramanmaraş MHP, yeni oluşturduğu yönetim ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere daha güçlü girmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda yeni yönetimin belirlenmesinin ardından ara vermeyen MHP, tüm teşkilatlarıyla birlikte yerel seçim provalarını yapmaya başladı. Bu kapsamda Doğan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalarda teşkilat mensupları, il ve ilçelerde hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Haber: Emre Akkış

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

Editör: Mahmut Beyaz