31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı, Türkoğlu’nda esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Erkan Pınarbaşı seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Pınarbaşı Kırmakaya Mahallesi’nde Ergin ailesinin düğün törenine katıldı. Çiftlere mutluluklar dileyen Pınarbaşı, ardından muhtar adayları olan Ömer Basılgan ve İsa Özel'i ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretler esnasında yoğun ilgi gören Pınarbaşı, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

“SİZ HAKLIYMIŞSINIZ DEDİKLERİ BİR SEÇİM OLACAK”

Pınarbaşı, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı değerlendirme ise, “Aday olduğumuzdan itibaren seçim çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha çok mahalle ziyaretleri ev toplantıları düzenliyoruz. Mahallelerimizdeki vatandaşlarımız bizi dinlemek için evlerine çağırıyorlar. Bizi dinlemek istiyorlar. Bu da bizi çok memnun ediyor. Belki bu seçimler Saadet Partimizin son 16-17 yıldır toplumda en çok karşılık bulduğu, bizi dinledikleri en önemlisi ise bize siz haklıymışsınız dedikleri bir seçim olacak. Yine iddia ediyorum ki bu seçimlerde en büyük başarıyı Saadet Partisi sağlayacaktır. Çünkü insanlarımız bizim 17 yıldır söylediğimiz her şeyin doğru çıktığını gözleriyle gördüler” dedi.

“BİZ KANMAYIZ, KANDIRMAYIZ”

“Biz milli görüşçüyüz, biz dürüst siyaset yaparız” diyen Pınarbaşı, “Biz vatandaşlarımızı asla kandırmayız. Kısacası biz üç günlük dünya hayatını ahiretimize değişmeyiz. Bu makamlar aslında ateşten gömlektir. Nereye gitsek genel de çok memnuniyetsizlik var. İşçisi esnafı memuru çiftçisi emeklisi artan pahalılıktan, gelecek kaygısından hatta hep sorun siyasetinden çok bıkmış olduklarını söylüyorlar. Kısacası vatandaşlarımız bir değişim istiyor” ifadelerini kullandı.

“PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞACAĞIZ”

Türkoğlu’ndaki mahallelerin eksikliklerini bildiklerini ve planlı bir şekilde çalışarak sorunları çözeceklerini kaydeden Pınarbaşı, “Mahallelerimizde en büyük eksikliklerin başında altyapı,  buna bağlı olarak yol da tabi ki de yol sorunu geliyor. Şimdi mahallelerimize altyapıyı yapmadan üstyapı yapışır mı? Yol yapılmış ama yolun her yeri bozulmuş. Daha bir yıllık yol olmuş çamur- çukur. Her taraf köstebek yuvası. Yani o kadar para israf oldu, yapılan emek, zaman, güç ve enerji boşa gitti. Biz diyoruz ki. Yapacağımız her işte planlı ve programlı çalışacağız. Çalışmak zorundayız. Çünkü vatandaş bize oyunu düzgün çalışmamız için veriyor. Bizim çalışma metodumuz şöyle. Biz 44 mahallemizi tek tek inceleyeceğiz. Öncelik sırasını  mahallelimizle birlikte belirleyeceğiz. İhtiyaç için çok titiz bir çalışma yapacağız. Bu işi bilen liyakatli ehil insanlarla görüşeceğiz. Konuya vakıf mimar, mühendis, uzman yani kim varsa görüşüp en iyi işi en ucuza yapacağız. Yani israf etmeyeceğiz  ettirmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“ADİL OLACAĞIZ”

Sözlerinin devamında adil bir yönetim sergileyeceklerine dikkat çeken Pınarbaşı, “Biz bu işlerimizi yaparken adil olacağız. Bir mahallenin hakkını diğer mahalleye yedirmeyeceğiz. Vatandaşlarımızı kırıp  küstürmeyeceğiz. Bu mahalleden çok oy aldım buraya çok hizmet yapalım bu mahalle az oy verdi yapmayalım şeklinde ki bir düşünce çok ama çok yanlıştır. Kuzuyu kapan kurtun sorumluluğu ile tüm Türkoğlu'na adil bir şekilde hizmet edeceğiz. Allah izni ile Belediye Başkanı olduğumuzda şunun sözünü veriyorum. Biz gecemizi gündüzümüze katıp daha iyi bir Türkoğlu için çalışacağız. İlçemizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. Her yönüyle gelişmiş marka bir ilçe yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımıza saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Kendilerinden desteklerini bekliyorum” dedi.

Editör: Mahmut Beyaz